Τα Ηπειρώτικα Αυγά της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. προσφέρουν στην ελληνική αγορά τη Νο1 πηγή πρωτεΐνης από φρέσκα αυγά με ονομασία προέλευσης! Το παστεριωμένο 100% ασπράδι αυγού κυκλοφορεί στην αγορά από τα Ηπειρώτικα Αυγά σε χαρτοκυτίο Pure Pak για τη διασφάλιση της ασφάλειας του προϊόντος και της υγείας […]

Τα Ηπειρώτικα Αυγά της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. προσφέρουν στην ελληνική αγορά τη Νο1 πηγή πρωτεΐνης από φρέσκα αυγά με ονομασία προέλευσης!

Το παστεριωμένο 100% ασπράδι αυγού κυκλοφορεί στην αγορά από τα Ηπειρώτικα Αυγά σε χαρτοκυτίο Pure Pak για τη διασφάλιση της ασφάλειας του προϊόντος και της υγείας των καταναλωτών ενώ διατηρείται στους 0–3 0C για 35 ημέρες από την παραγωγή του. Η συσκευασία διατίθεται στη λιανική αγορά στα 500ml και είναι κατάλληλη προς κατανάλωση οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Το υψηλής διατροφικής αξίας ασπράδι αυγού, με ονομασία προέλευσης, δεν περιέχει γλουτένη, συντηρητικά και λιπαρά ενώ αποτελεί την καλύτερη πηγή πρωτεϊνών καθώς καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού. Επιπλέον, με το ασπράδι των Ηπειρώτικων Αυγών δημιουργείτε τις πιο healthy συνταγές όπως ομελέτες, μαρέγκες, μους και σνακς καθώς και τα πιο απολαυστικά κρύα ροφήματα.

Το 100% υγρό ασπράδι αυγού των Ηπειρώτικων Αυγών είναι ο σύμμαχος σας για ισορροπημένη διατροφή και ευεξία!

Σχετικά με την Πτηνοτροφική Ιωαννίνων:
Η Πτηνοτροφική Ιωαννίνων Α.Ε. ξεκίνησε το 1962 από τα Ιωάννινα, μια εταιρία αμιγώς οικογενειακή, και εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις της Ελλάδας στον τομέα της παραγωγής αυγών, της παστερίωσης αυγών και της παραγωγής οργανικού λιπάσματος. Με αφοσίωση στη δουλειά της και σεβασμό στον καταναλωτή, προσφέρει σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό, φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες. Παράγει και διαχειρίζεται ετησίως πάνω από 150 εκατομμύρια αυγά. Είναι η 1η εταιρεία που έφερε τα φρέσκα παστεριωμένα προϊόντα αυγού στο ράφι στην ελληνική αγορά. Από το 2017 μέχρι και σήμερα έχει επενδύσει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της.

empty alt

Κρύβονται για να φάνε σοκολάτα

Τέσσερις στους δέκα τρώνε κρυφά σοκολάτα! Το ένοχο μυστικό αποκαλύπει δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε σε 3.000 εθελοντές για λογαριασμό του Βρετανικού Ιδρύματος Καρδιάς (BHF), και αποκάλυψε ότι άντρες και γυναίκες χρησιμοποιούν πολλά και διαφορετικά κόλπα για να κρύψουν από τον/την σύντροφό τους πόση...
empty alt

Εσύ θα έπινες cheese tea; (ναι είναι τσάι με τυρί)

Το cheese tea είναι το νέο trend που μετά την Ασία μεταναστεύει και στην Αμερική, με το πρώτο μαγαζί που το σερβίρει να ανοίγει (που αλλού;) στη Νέα Υόρκη.
empty alt

Γρίφος: Γιατί όλοι μιλάνε για τα Rubik’s Cakes;

  Η πλειονότητα τον έμαθε ως τον δημιουργό του πιο γλυκού Κύβου του Ρούμπικ! Ο ίδιος είναι ήδη διάσημος για τα αναγεννησιακά χρώματα που χρησιμοποιεί ζωγραφίζοντας κυριολεκτικά στην κουζίνα του.
empty alt

«Μεθύστε» με τον νέο καφέ με άρωμα… Jack Daniel’s

Λατρεύεις το ουίσκι, σου αρέσει και ο καφές… Τώρα μπορείς να τα κάνεις ταυτόχρονα, χωρίς τις άσχημες συνέπειες ενός hangover.
empty alt

Ραβιόλια εμπνευσμένα από το Star Wars

Ήταν αναμενόμενο. Με αφορμή την πρόσφατη πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας Star Wars (Star Wars: Οι τελευταίοι Jedi), μια αμερικανική πιτσαρία στο Όστιν του Τέξας, σέρβιρε ραβιόλια στο σχήμα του Άστρου του Θανάτου (Death Star), τα οποία μάλιστα κάποιος μπορούσε να συνοδεύσει με ποτά εμπνευσμένα από...
empty alt

Αυτός είναι ο λόγος που ένα sandwich θα ταξιδέψει στο διάστημα

Ένα μικρό βήμα για το κοτόπουλο, ένα μεγάλο (ίσως) για την ανθρωπότητα! Αυτό τουλάχιστον θέλει να κάνει μία εταιρεία στις ΗΠΑ, η World View Enterprises Ltd, που θα στείλει στις 21 Ιουνίου ένα chicken sandwich της KFC στη στρατόσφαιρα, με τις ειδικές κάψουλες Stratollite! Όσο και αν […]
empty alt

Αντίο κόκκινο και λευκό, καλώς ήρθες μπλε κρασί!

«Το ροζέ κρασί είναι ξεπερασμένο. Το λευκό και το κόκκινο ανήκουν στους προηγούμενους αιώνες», με αυτή τη φράση το περιοδικό Time μάς συστήνει το… μπλε κρασί, προϊόν μιας ισπανικής εταιρείας.
empty alt

Ανοίγει το πρώτο Μουσείο Γλυκών στη Νέα Υόρκη

Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, τον Ιούλιο του 2016, λειτούργησε στη Νέα Υόρκη το λεγόμενο Μουσείο του Παγωτού, που παρά το όνομά του ήταν μια περιοδική έκθεση διάρκειας ενός μήνα.
Back To Top