Ακόμα πιο απολαυστικό και μαλακό!

To Κρίς Κρίς, για περισσότερα από 50 χρόνια, μας προσφέρει αγαπημένα προϊόντα, καθώς είναι το πρώτο που δημιούργησε το συσκευασμένο ψωμί τοστ στην Ελλάδα. Το 2009, το Κρίς Κρίς καινοτομεί λανσάροντας το Τόστιμο, ένα ψωμί που αγαπήθηκε από τους Έλληνες καταναλωτές, «Τόσο νόστιμο που τρώγεται και σκέτο!».

Οι σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες αλλάζουν και όλοι μας αναζητούμε ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και παράλληλα προσφέρουν καινούριες γευστικές εμπειρίες.

Το Κρίς Κρίς επαναλανσάρει τη σειρά Τόστιμο με νέα, πιο απολαυστική συνταγή για ακόμα πιο αφράτες και μαλακές φέτες ψωμιού τόσο στις ήδη υπάρχουσες γεύσεις Κρις Κρίς Τόστιμο Σίτου & Κρίς Κρίς Τόστιμο Ολικής Άλεσης, όσο και στις 2 νέες, ξεχωριστές γεύσεις.

Νέο Κρίς Κρίς Τόστιμο με Χαρούπι, μία νέα μοναδική γεύση, εμπνευσμένη από την αυθεντική αξία του Χαρουπιού.
Νέο Κρίς Κρίς Τόστιμο Καλαμπόκι – Ηλιόσπορος, με την αγαπημένη γεύση του Καλαμποκιού και τη θρεπτική αξία του Ηλιόσπορου.

Παράλληλα, οι συσκευασίες της σειράς σε νέο μέγεθος, ανανεώνονται με νέα μοντέρνα εικαστικά.

Το νέο ΤΟΣΤΙΜΟ, πιο απολαυστικό και μαλακό από ποτέ, είναι εμπνευσμένο από τον σύγχρονο κόσμο και τους απαιτητικούς ρυθμούς ζωής και μας προσφέρει μια μεγάλη οικογένεια ποιοτικών, απολαυστικών και καινοτόμων προϊόντων, για να απολαμβάνουμε μικρές στιγμές χαράς στην καθημερινότητά μας!

empty alt

Βρώμη για γερή καρδιά

Μια ακόμη ευεργετική επίδραση για όσους έχουν στην διατροφή τους την βρώμη. Δημοσίευση στο επιστημονικό περιοδικό «British Journal of Nutrition» αναφέρει ότι η κατανάλωση βρώμης και τροφών που περιέχουν β γλυκάνη (διαλυτική ίνα) , μπορεί να μειώσει τα επίπεδα της λεγόμενης LDL «κακής» χοληστερόλης και της απολιποπρωτείνης...
empty alt

Η τάση στη γαστρονομία που τείνει να γίνει διαχρονική

Μετά το γαλλικό και το ιταλικό φαγητό, μια άλλη εθνική κουζίνα (ή μάλλον… πολυεθνική) κατακτά τα τελευταία χρόνια τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους του κόσμου.
empty alt

Η μεσογειακή διατροφή κάνει την «καλή» χοληστερίνη… καλύτερη

Ζούμε στη Μεσόγειο, τρεφόμαστε από τα πιο ζηλευτά φρούτα και λαχανικά και σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα εκθειάζει τα οφέλη της συγκεκριμένης διατροφής.
empty alt

Τρελαίνεσαι για τηγανητές πατάτες;

Το ότι γενικά πρέπει να αποφεύγεις τα τηγανητά το ξέρεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να το τηρήσεις και πάντα βέβαια, ειδικά όταν πρόκειται για τηγανητές πατάτες, ένα φαγητό που λατρεύουν πολλοί ως συνοδευτικό αλλά και ως κυρίως! Όμως, η επιστήμη ήρθε να «χτυπήσει αλύπητα» και […]
empty alt

Στις 6 Ιουνίου πάμε κέντρο για να δοκιμάσουμε κρασιά Χατζημιχάλη

Αν δεν πρόλαβες να πας σε κάποιο Οινοποιείο για να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου κρασιά με τις «Ανοιχτές Πόρτες», την Τρίτη 6 Ιουνίου είναι η επόμενη ευκαιρία σου! Τα κρασιά του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Αταλάντη θα πραγματοποιήσουν ένα γευσιγνωστικό δείπνο στο Roof Garden του Monk Wine...
empty alt

Επιτέλους! Ήρθε ο goth latte για τις μέρες που έχεις τις «μαύρες» σου

Είναι κάποιες μέρες που έχεις τις «μαύρες» σου και το δείχνεις με όποιο τρόπο μπορείς. Μαύρα ρούχα, διάθεση «προσοχή, δαγκώνει» και σκέψεις απαισιοδοξίας.
empty alt

Καφές ή κρασί; Αυτό το ποτό συνδυάζει και τα δύο μαζί

Κάποιες μέρες που βγαίνεις βόλτα με φίλους, δεν ξέρεις τι να παραγγείλεις: Η ώρα σε εμπνέει και για καφέ και για κρασί.
empty alt

O Bob Dylan λανσάρει τη δική του σειρά ουίσκι

Δύο χρόνια μετά τη βράβευσή του με το Νόμπελ Λογοτεχνίας, ο Bob Dylan επιστρέφει στην επικαιρότητα για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο: για το λανσάρισμα της δικής του σειράς ουίσκι με τίτλο Heaven’s Door Spirits, από το σούπερ επιτυχημένο τραγούδι του «Knockin’ on Heaven’s Door» (1973).
Back To Top