Το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό S.Pellegrino & το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna έδωσαν το δυναμικό «παρών» για 11η χρονιά ως επίσημος χορηγός στους «Χρυσούς Σκούφους».

Το light sparkling φυσικό μεταλλικό νερό S.Pellegrino & το φυσικό μεταλλικό νερό Acqua Panna έδωσαν το δυναμικό «παρών» για 11η χρονιά ως επίσημος χορηγός στους «Χρυσούς Σκούφους». Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», όπου οι ομάδες των υποψήφιων εστιατορίων, δημοσιογράφοι γεύσης και γευσιγνώστες, εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού χώρου, αλλά και προσωπικότητες από τον κόσμο της τέχνης και του πολιτισμού, απόλαυσαν μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας.

Το dîner de gala δημιουργήθηκε δια χειρός του καλύτερου σεφ στον κόσμο, Mauro Colagreco, ο οποίος τιμήθηκε με το Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών από το δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη. Φυσικά, το δείπνο συνόδευσαν το S.Pellegrino με τις εκλεπτυσμένες φυσαλίδες του και το Acqua Panna με τη βελούδινη γεύση του, τα πιο διάσημα φυσικά μεταλλικά νερά, που πρωταγωνιστούνστην παγκόσμια fine dining σκηνή.

pellegrino_ins

Ο κ. Δημήτρης Χανιόγλου, Business Executive Officer της Nestle Waters, απένειμε βραβείο χορηγού στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας με βαθμολογία 15/20 και 1 Χρυσό Σκούφο. Συγκεκριμένα τα εστιατόρια που βραβεύθηκαν ήταν τα Aleria, CTC και Grande Bretagne Roof Garden.

Κεντρική φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά: Γρηγόρης Μανωλέλης Bar/Restaurant Sales Manager Nestlé, Αντώνης Δαμιανάκης Out of home Sales Manager Nestlé, Βαγγέλης Δρίτσας Group Brand Manager Nestlé Waters, Μαρία Γρίφσα Senior Brand Manager Nestlé Waters, Δημήτρης Χανιόγλου Business Executive Officer Nestlé Waters, Νίκος Πράπας, Corporate Sales Director Nestlé

empty alt

“Reversed Volumes”

Τα ανακάλυψα πρόσφατα, μου έχουν γίνει εμμονή και τα βρίσκω τέλειο δώρο που θα χαροποιήσει σίγουρα φίλους και γνωστούς που γιορτάζουν! Η εναλλακτική του να πας ακόμα ένα σοκολατένιο αυγό, ένα τσουρέκι ή έστω μια πάβλοβα στο σπίτι του εορτάζοντα είναι ένα έργο Τέχνης εμπνευσμένο από τροφές! […]
empty alt

Στο Μπρούκλιν άνοιξε ένα εστιατόριο αφιερωμένο στο αβοκάντο

Με το αβοκάντο να αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο φωτογραφημένες λιχουδιές στο Instagram, ήταν μάλλον θέμα χρόνου να ανοίξει και το πρώτο εστιατόριο αφιερωμένο σε αυτό.
empty alt

Αυτά τα κρεμμύδια δεν θα σε κάνουν να κλαις

Αν το σκέφτεσαι διπλά προτού χρησιμοποιήσεις κρεμμύδια σε μια συνταγή επειδή το καθάρισμά τους πάντα σε κάνει να κλαις, ίσως ζηλέψεις τους Αμερικανούς διαβάζοντας αυτή την είδηση.
empty alt

Εταιρική Υπευθυνότητα: Περιβάλλον ώρα μηδέν. Ανοιχτή συζήτηση στο πλαίσιο των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας 2019

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), στο πλαίσιο της 8ης διοργάνωσης των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας, πραγματοποίησε την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 20196, ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Εταιρική Υπευθυνότητα: Περιβάλλον ώρα μηδέν».
empty alt

Ηπειρώτικο Στραγγιστό γιαούρτι από την ΔΩΔΩΝΗ

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, δημιούργησε το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.
empty alt

Έχεις δοκιμάσει σοκολάτα ηλικίας εκατό χρόνων;

Πριν από έναν περίπου αιώνα, κάπου ανάμεσα στο 1910 και το 1914, μια μικρή Βρετανίδα ονόματι Eileen Margaret Elmes πήρε για δώρο Χριστουγέννων ένα κουτί με σοκολάτες οι οποίες είχαν τη μορφή των χαρακτήρων από το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας.
empty alt

Οι «Γεύσεις του Κόσμου» της 3αλφα μας ταξιδεύουν στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ με εξωτικά Live Cooking Events!

Το πιο συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων με πρωταγωνιστή τα 3αλφα ρύζια της σειράς «Γεύσεις του Κόσμου» ξεκινάει στα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.
empty alt

«Για ό,τι θέλεις να είσαι»

Η νέα επικοινωνία της ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εδώ για κάθε (εσ)ένα ξεχωριστά Για σένα που είσαι της υγιεινής διατροφής, αλλά θα κλάψεις με την αγαπημένη σου σειρά πάνω από ένα μπολ “υγιεινό” παγωτό.
Back To Top