Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Ένα πιάτο με υψηλή θρεπτική αξία.

Υλικά:

150 γρ. αμάρανθος

100 γρ. κινόα

1 καρότο κομμένο τετραγωνάκια

1 κολοκύθι κομμένο τετραγωνάκια

1 σκελίδα σκόρδο

150 γρ. αρακά

80 γρ. κάσιους

50 γρ. αμαζόνια (το φιστίκι της Βραζιλίας)

200 γρ. τόφου κομμένο τετραγωνάκια

½ κ.γ. γκαράμ μασάλα

Αλάτι

Ελαιόλαδο

Οδηγίες:

Βράζουμε τον αμάρανθο και την κινόα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λαχανικά (καρότο, κολοκύθι, αρακά) μαζί με το σκόρδο και αλατίζουμε. Μόλις είναι έτοιμα και έχουν μαλακώσει προσθέτουμε μέσα τα κάσιους, το τόφου και τα αμαζόνια και πασπαλίζουμε με το γκαράμ μασάλα. Στο τέλος προσθέτουμε τον αμάρανθο και την κινόα που έχουν βράσει, τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τελειώνουμε με λίγο ελαιόλαδο ωμό.

empty alt

Κρέπες light

Κρέπες γι'αυτούς που προσέχουν!
empty alt

Carpaccio χταπόδι με μεσογειακές γεύσεις

Μεράκι και υπομονή απαιτεί η συνταγή αυτή αλλά προσφέρει μεγάλη ποσότητα και κυρίως γεύση.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Σούπα Γιαπωνέζικη

Επιλέξτε μία γιαπωνέζικη σούπα για ένα ελαφρύ γεύμα.
empty alt

Mattonella (τουβλάκι) από σοκολάτα

Σοκολάτα και φουντούκι συμμαχούν για να κατακτήσουν τον ουρανίσκο σας.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
empty alt

Σουφλέ με τόνο και μπρόκολο

Ακόμη και οι πιο δύσπιστοι με αυτό το λαχανικό θα υποκύψουν σε αυτή την γεύση.
Back To Top