Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Η πιο διάσημη κρέμα στα ελληνικά νοικοκυριά. 

Υλικά:

½ λίτρο ζωμό λαχανικών ή γάλα από ρύζι

2 κ.σ. ελαιόλαδο ή 20 γρ. μαργαρίνη

50 γρ. αλεύρι ή ρυζάλευρο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε το αλεύρι και προσθέτουμε το ζωμό ή το γάλα ζεστό. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν θέλουμε αρωματίζουμε με λίγο μοσχοκάρυδο. Αλατοπιπερώνουμε και χρησιμοποιούμε όπως μία μπεσαμέλ.

empty alt

Μελιτζάνες με κουκουνάρι και σταφίδες

Ορεκτικό με την γεύση του συνδυασμού κουκουναριών και σταφίδας.
empty alt

Μπανάνες siu tim tim

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Γαρίδες καυτερές

Ότι καλύτερο έχει να μας δώσει η θάλασσα, ανακατεμένο με πεπεροτσίνο για έξτρα γεύση.
empty alt

Πέννες με ραγού μοσχαράκι και μελιτζάνες

Ένα ολοκληρωμένο γεύμα με απλά υλικά από τη κουζίνα σας. 
empty alt

Παθιασμένες μπουκίτσες με σολομό

Το πάθος ανοίγει με την όρεξη...
empty alt

Κρύα σαλάτα από pasta

Δροσερή και εύκολη σαλάτα με ζυμαρικά για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια.
empty alt

Σαλάτα με νουντλς χοιρινό και σόγια

Εξωτική σαλάτα με γευστική και χορταστική.
Back To Top