Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.

Υλικά:

  • 250 γρ. γάλα
  • 20 γρ. βούτυρο
  • 20 γρ. maizena
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μοσχοκάρυδο

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κορν φλάουρ, σοτάρουμε λίγο και ρίχνουμε το γάλα που έχουμε ζεστάνει προηγουμένως. Ανακατεύουμε καλά, ελέγχουμε από αλάτι, πιπέρι και μοσχοκάρυδο και αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει.

Κ.ΒΗΤΑ, Κορνήλιος Σελαμσής, ARTéfacts Ensemble & Θεοδώρα Μπάκα – Συγκατοίκηση

empty alt

Σαλάτα με φράουλες και μοτσαρέλα

Το ανοιξιάτικο φρούτο με την φίνα γεύση της μοτσαρέλας ταιριάζουν υπέροχα.
empty alt

Ορτύκια με μέλι

Ήρθε η ώρα να εκπλήξετε τον εαυτό σας με μια ιδιαίτερη συνταγή.
empty alt

Μους με limoncello

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;
empty alt

Βακαλάος κατσαρόλας (Από την χώρα των Βάσκων)

Απο΄τη χώρα των βάσκων στο πιάτο σας.
empty alt

Στόλεν

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό από τη Δρέσδη της Γερμανίας. Απίθανο και εξαιρετικό κέικ σε γεύση και εμφάνιση.
empty alt

Χοιρινό με μανιτάρια

Απρόσμενοι συνδυασμοί υλικών δημιουργούν ένα εξωτικό πιάτο.
empty alt

Σαλάτα από πατάτες

Υπέροχη πατατοσαλάτα με τυρί, καρύδια και ελιές.
empty alt

Βίδες με μπακαλιάρο και ελιές καλαμών

Ψάρι με ζυμαρικά είναι η πρωτότυπη γεύση που θα σας ξαφνιάσει.
Back To Top