Μέτρια   Μερίδες : 18   18.31-21.00  

Συνδυάστε τα αγνά υλικά, με την τραγανή απόλαυτη των μπισκοτιών.

Υλικά:

100 γρ. αλεύρι ολικής

150 γρ. νιφάδες βρώμης

200 γρ. χυμό από μήλο

50 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα

1 στικ βανίλια

1 κ.γ. κανέλα

2 κ.σ. ηλιέλαιο

2 κ.σ. μαύρη ζάχαρη

1 πρέζα αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα στέρεα υλικά και ύστερα προσθέτουμε το ηλιέλαιο και το χυμό μήλου και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Πλάθουμε σε μπαλάκια και ψήνουμε σε αντικολλητικό χαρτί στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά.

empty alt

Τραγανές πατάτες με σκόρδο και σάλτσα από αβοκάντο

Τραγανές πατάτες με σάλτσα από αβοκάντο, ένας νέος συνδυασμός που προστίθεται στην υγιεινή διατροφή.
empty alt

Μακαρόνια με ραγού από λαχανικά

Εξαιρετικό πιάτο ζυμαρικών χωρίς κρέας.
empty alt

Σαλάτα με καλαμπόκι

Σαλάτα με πλούσια θαλασσινή γεύση και δροσερά λαχανικά.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Κρύα σαλάτα από pasta

Δροσερή και εύκολη σαλάτα με ζυμαρικά για τα καλοκαιρινά σας τραπέζια.
empty alt

Παπαρδέλες με μανιτάρια

Οι φανατικοί μακαρομάδες έχουν έναν ακόμη λόγο να απολαύσουν το πιάτο τους.
empty alt

Carpaccio χταπόδι με μεσογειακές γεύσεις

Μεράκι και υπομονή απαιτεί η συνταγή αυτή αλλά προσφέρει μεγάλη ποσότητα και κυρίως γεύση.
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
Back To Top