Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Μόλις κόψετε το αβοκάντο θα ανυπομονείτε να το γευτείτε μαζί με ζουμερό κοτόπουλο.

Υλικά:

300 γραμμ. ψητό στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε λεπτές φέτες

1 αβοκάντο

2 σφιχτές ντομάτες

8 φέτες σπιτικό ψωμί

Χυμός από 1 λεμόνι

4 κ.σ. ελαιόλαδο

αλάτι

πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίστε το αβοκάντο, αφαιρέστε το κουκούτσι, κόψτε το σε μικρές φέτες και ραντίστε τις ελαφρά με χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν.

Για τη σος: Χτυπήστε το λάδι με τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Ζεματίστε γρήγορα τις ντομάτες σε βραστό νερό, ξεφλουδίστε τις, αφαιρέστε τα σπόρια τους και κόψτε τις σε μικρούς κύβους. Φρυγανίστε το ψωμί στο φούρνο. Βάλτε πάνω σε κάθε φέτα από 1 φέτα αβοκάντο, 1 φέτα κοτόπουλου, 1 κ.σ. ντομάτες. Ραντίστε με τη σος και σερβίρετε.

empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Γκουρμέ σουβλάκια

Η πιο φάνκι εκδοχή του παραδοσιακού ελληνικού εδέσματος.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Πασχαλινή πίτα με αυγά και αγκινάρες

Φανταστική παραδοσιακή ιταλική πίτα για τις ημέρες του Πάσχα με χειροποίητο τραγανό φύλλο. Μπορείτε να τη σερβίρετε και ζεστή και κρύα.
empty alt

Πέννες με ραγού μοσχαράκι και μελιτζάνες

Ένα ολοκληρωμένο γεύμα με απλά υλικά από τη κουζίνα σας. 
empty alt

Tagliolini Portovenere

Γευστική αρμονία ζυμαρικών, λαχανικών και θαλασσινών σε ένα πιάτο.
empty alt

Κρέμα από σοκολάτα

Κρέμα από σοκολάτα και αμύγδαλο που μπορεί να συνοδεύσει όλες τις ώρες.
empty alt

Βινεγκρέτ ντομάτας

Μια συνταγή που μυρίζει Ελλάδα.
Back To Top