Δύσκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μία εύκολη ιταλική συνταγή που θα σας λύσει τα χέρια. Μπορείτε να τη δοκιμάσετε αν έχετε μοσχαρίσιες μπριζόλες στο ψυγείο σας και ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο να τις μαγειρέψετε.

Υλικά:

  • 4 φέτες μοσχάρι κιλότο των 150 γρ.
  • 600 γρ. σάλτσα ντομάτα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Ρίγανη

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε λίγο το σκόρδο. Προσθέτουμε τη ντομάτα και μόλις η σάλτσα έχει γίνει πηχτή, απλώνουμε τις φέτες από το κρέας. Κοιτάζουμε από αλάτι και πιπέρι, σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει σιγά σιγά μέχρι να είναι έτοιμο. Στο τέλος ρίχνουμε από πάνω τη ρίγανη.

empty alt

Μπαρμπούνι alla nizzarda

Η ιταλική πρόταση για το αγαπημένο ψάρι.
empty alt

Spaghettoni με θαλασσινά

Εντυπωσικές παπαρδέλες με θαλασσινά και ξεχωριστή γεύση για κυρίως πιάτο.
empty alt

Ερωτικές μπουκιές

Όταν το μέλι, το ανθόνερο και η καρυδόψυχα τυναντούν το σουσάμι.
empty alt

Ρολό από κιμά αρωματισμένο με πορτοκάλι

Το ρολό από κιμά είναι και θα είναι πάντα ιδανική πρόταση για φαγητό στο σπίτι με φίλους.
empty alt

Μπακαλιάρος με πολέντα και κρεμμύδια

Αντικαταστήστε τον πουρέ πατάτας φτιάχνοντας πολέντα και συνοδεύστε το ψάρι με αυτό το μοναδικό συνδυασμό. 
empty alt

Κοτόπουλο με αμύγδαλα

Ένα γρήγορο ασιατικό πιάτο που θα εντυπωσιάσει...
empty alt

Στόλεν

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό από τη Δρέσδη της Γερμανίας. Απίθανο και εξαιρετικό κέικ σε γεύση και εμφάνιση.
empty alt

Σέλινο του κηπουρού

Ζυμαρικά σε ένα γευστικό και απολαυστικό πιάτο.
Back To Top