Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.

Υλικά:

4 μπριζόλες χοιρινές

50 γρ. βιτάμ

10 καρότα μικρά κομμένα σε λωρίδες

1 μήλο κομμένο σε ροδέλες

1/3 φλιτζανιού σιρόπι σφενδάμου

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες, σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τις βάζουμε μέσα. Αφήνουμε να ροδίσουν καλά και από τις δύο μεριές. Προσθέτουμε ύστερα το καρότο, το μήλο και το σιρόπι και σκεπάζουμε. Αφήνουμε να μαγειρευτούν σε μέτρια φωτιά για 10-15 λεπτά. Με μία τρυπητή κουτάλα μεταφέρουμε ύστερα τις μπριζόλες σε μία πιατέλα μαζί με τα καρότα και το μήλο. Αφήνουμε το σιρόπι να βράσει για 3 λεπτά ακόμη και περιχύνουμε έπειτα με αυτό τις μπριζόλες.

empty alt

Ρύζι thai με 5 γεύσεις

Το ρύζι από την Ταϊλάνδη με το μοναδικό φυσικό άρωμα
empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
empty alt

Μελιτζανοσαλάτα

Αλλη μια επιλογή για τους λάτρεις της μελιτζάνας.
empty alt

Ριζότο με φράουλες

Τα ετερόνυμα έλκονται και στο πιάτο!
empty alt

Πολπέτες

Είναι οι "προχωρημένες" τηγανητές πατάτες που κανέναν δεν αφήνουν ασυγκίνητο.
empty alt

Γαριδοπίλαφο

Οι γαρίδες μαζί με το κάρυ και το ρύζι συνδυάζονται μοναδικά.
empty alt

Κεφτεδάκια με pesto

Αφράτα κεφτεδάκια με μοναδικό άρωμα pesto.
Back To Top