Εύκολη   Μερίδες : 6   18.31-21.00  

Πανεύκολα μπισκότα χωρίς γλουτένη που μπορείτε να φτιάξετε τα Χριστούγεννα και όχι μόνο...

Υλικά:

  • 280 γρ, ρυζάλευρο ή μείγμα έτοιμο για μπισκότα gluten free
  • 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 αυγό
  • Άρωμα βανίλιας (υγρό)
  • 90 γρ. ζάχαρη άχνη
  • Αλάτι

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη και το αλάτι και χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Προσθέτουμε το αυγό, το άρωμα βανίλιας και χτυπάμε καλά με το μίξερ. Κοσκινίζουμε το μείγμα με το αλεύρι, το ρίχνουμε μέσα και ανακατεύουμε με μία μαρίζ. Παίρνουμε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με μύτη 1 εκ. και σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί σχηματίζουμε τα μπισκότα. Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τα βάλουμε στο φούρνο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.

empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
empty alt

Ριζότο με μανιτάρια porcini

Μια σχετικά εύκολη και γευστική συνταγή για ένα εντυπωσιακό κυρίως πιάτο.
empty alt

Μπεσαμέλ gluten free

Να πως να φτιάξετε πανεύκολα μπεσαμέλ χωρίς γλουτένη.
empty alt

Πουτίγκα βερίκοκο

Βυθίστε το κουτάλι σας στην πουτίγκα και ανακαλύψτε τις γεύσεις που κρύβει. 
empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
empty alt

Γαλοπούλα με πορτοκάλι

Αν σας αρέσει το άρωμα πορτοκαλιού στα φαγητά σας, ο συνδυασμός του με τη γαλοπούλα θα σας ενθουσιάσει. 
empty alt

Σουβλάκια από σεϊτάν

Είστε vegan; Τα σουβλάκια από σεϊτάν θα γίνουν το αγαπημένο σας ορεκτικό!
empty alt

Σαλάτα με μήλα και δαμάσκηνα

Τα φρούτα δίνουν χρώμα και διαφορετική γεύση στην σαλάτα σας.
Back To Top