Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Το κοτόπουλό «λιώνει» τυλιγμένο στο γιαούρτι, το κόλιανδρο και το πεπεροτσίνο.

Υλικά:

700γρ. φιλέτο κοτόπουλο

1 ματσάκι κολίανδρο φρέσκο

1 γιαούρτι με 2% λιπαρά

1 πεπεροντσίνο

Χυμό από 2 λεμόνια

Λίγο κύμινο

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Χτυπάμε στο μίξερ το κολίανδρο μαζί με το γιαούρτι, το πεπεροντσίνο, το χυμό λεμονιού, το κύμινο και αλατοπιπερώνουμε. Παίρνουμε το φιλέτο κοτόπουλο, το κόβουμε σε λωρίδες και το ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα με το κολίανδρο. Το αφήνουμε για 1 ώρα ώστε να πάρει γεύση βάζοντάς το στο ψυγείο. Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κοτόπουλο αφού πρώτα το έχουμε σουρώσει. Μόλις είναι έτοιμο ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα από τη μαρινάτα και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμη. Σερβίρεται ζεστό.

 

empty alt

Φαχίτας

Διάσημο ισπανικό πιάτο που πήρε τη θέση της στις κουζίνες του κόσμου.
empty alt

Φιλέτο με πιπέρι πράσινο

Μια πρωτότυπη συνταγή με πιπέρια που δίνουν μια ιδιαίτερη σπιρτάδα στο κρέας.
empty alt

Τούρτα σοκολάτας

Ένα γλυκό με στρώσεις σοκολάτας και στο ενδιάμεσο τραγαγά μπισκότα.
empty alt

Σάλτσα μπάρμπεκιου

Μία πανεύκολη και γεμάτη γεύση barbeque sauce που θα κάνει το κρέας σας εξαιρετικά νόστιμο. 
empty alt

Ριζότο alla milanese (κίτρινο)

Αυτό το ριζότο έχει ιδιαίτερη γεύση και μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας.
empty alt

Τηγανιά κρασάτη

Η παραδοσιακή τηγανιά για τους μερακλήδες της γνήσιας γεύσης.
empty alt

Πίτα με ταχίνι

Ενα πιάτο που μπορεί να συνοδεύσει το πρωινό σας ή να γίνει ορεκτικό.
empty alt

Κοτόπουλο με πιπεριές και γάλα καρύδας

Γι'αυτούς που τολμούν να δοκιμάζουν πιο ιδιαίτερες γεύσεις το κοτόπουλο με λαχανικά και γάλα καρύδας αποτελεί εξαιρετική επιλογή.
Back To Top