Εύκολη   Μερίδες : 2   21.01-04.59  

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 

Υλικά:

2 φλιτζ. λιωμένες φράουλες

1 φακελάκι άχρωμη σκόνη ζελατίνης

4 κ.σ. ζάχαρη

1/2 ποτηράκι κονιάκ

Σαντιγί

Οδηγίες:

Βάλτε τις λιωμένες φράουλες μαζί με τη ζελατίνη σε ένα κατσαρολάκι για να ζεσταθούν ελαφρά, μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη. Προσθέστε τη ζάχαρη και το κονιάκ. Ανακατέψτε καλά και αδειάστε το μείγμα σε φόρμα σχήματος καρδιάς. Αφήστε το στο ψυγείο, να δέσει. Όταν το ζελέ δέσει, βουτήξτε τη φόρμα ως τα χείλη σε ζεστό νερό για να το ξεφορμάρετε πιο εύκολα σε πιατέλα. Βάλτε τη σαντιγί σε ένα κορνέ και σχηματίστε ένα βέλος καθώς και τα αρχικά των ονομάτων σας!

empty alt

Bucatini με μπαρμπούνι

Φανταστική και πανεύκολη συνταγή με μπαρμπούνι
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Βινεγκρέτ μουστάρδας

Φτιάξτε σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ μουστάρδας και θα είστε περήφανοι για το αποτέλεσμα.
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
empty alt

Bonet

Αυτό το γλυκό γίνεται εύκολα και ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό "οπαδό" του είδους.
empty alt

Σπαγγέτι cacio pepe (τυρί και πιπέρι)

Η υπεροχή της γεύσης και της ευκολίας μόνο με τρια υλικά, έξυπνα συνδυασμένα.
empty alt

Γαριδοπίλαφο

Οι γαρίδες μαζί με το κάρυ και το ρύζι συνδυάζονται μοναδικά.
empty alt

Σαλάτα με μήλα και δαμάσκηνα

Τα φρούτα δίνουν χρώμα και διαφορετική γεύση στην σαλάτα σας.
Back To Top