Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τα αγαπημένα ζυμαρικά σε ωραίο γευστικό και χρωματικό συνδυασμό.

Υλικά:

350 γρ. λινγκουίνι

300 γρ. ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα

5 κ. σούπας ελαιόλαδο

300 γρ. γαρίδες καθαρισμένες

2 κ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

100 γρ. κρέμα γάλακτος

½ ποτήρι λευκό κρασί

2 εσαλότ ψιλοκομμένα

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ψιλοκόβουμε τις μισές γαρίδες και σε ένα τηγάνι ρίχνουμε τα ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα εσαλότ. Προσθέτουμε τα τοματίνια, σοτάρουμε 3-4 λεπτά, προσθέτουμε όλες τις γαρίδες και μόλις τσιγαριστούν σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το σχοινόπρασο και την κρέμα γάλακτος. Αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά ώσπου να δέσει. Βράζουμε τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι να σοταριστούν. Ελέγχουμε από αλάτι, πιπέρι και σερβίρουμε.

 

empty alt

Linguine με porcini και γαρίδες

Στριφογυρίστε το πιρούνι μέσα στα ζυμαρικά και πιάστε μια λαχταριστή μπουκιά. 
empty alt

Spaghetti με σολομό καπνιστό

Το ιδιαίτερο ζυμαρικό σε πλούσια γεύση απο σολoμο.
empty alt

Ρολό σε κρούστα από καλαμπόκι

Ιδιαίτερη συνταγή για ρολό κιμά, συνδυάζεται άψογα με τα φλέικς καλαμποκιού.
empty alt

Τηγανητά μήλα

Αυτό το επιδόρπιο βρίσκεται σε πολλές κουζίνες του κόσμου σε πολλές εκδοχές αφού αποτελεί παντα μια λαχταριστή λύση για γλυκό.
empty alt

Αρωματικό τυρόψωμο

Πεντανόστιμο τυρόψωμο με ξεχωριστό άρωμα ιδανικό για πρωινό και σνακ. 
empty alt

Γκρατέν από πατάτες παντσέτα και τυρί μετσοβόνε

Σερβίρεται ζεστό, φτιάχνεται εύκολα και η γεύση του διαρκεί μέχρι το επόμενο πιάτο.
empty alt

Βακαλάος κατσαρόλας (Από την χώρα των Βάσκων)

Απο΄τη χώρα των βάσκων στο πιάτο σας.
empty alt

Ρέβες με σπανάκι και ντομάτες

Αυτές οι σαρκώδεις ρίζες μπορούν να κάνουν την έκπληξη στο τραπέζι.
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top