Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Οι αγαπημένες γαρίδες δένουν υπέροχα με τις πιπεριές και τα ζυμαρικά που προτιμάτε.

Υλικά:

1 κιλό γαρίδες καθαρισμένες (φρέσκες ή κατεψυγμένες)

250 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας μας με γεύση σπανάκι

3 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε λεπτές λωρίδες

½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

4 σκελίδες σκόρδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Ετοιμάζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες και αφού τα στραγγίξουμε τα βάζουμε πάλι στην κατσαρόλα με 2 κουταλιές ελαιόλαδο. Παράλληλα σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο για 5 λεπτά περίπου. Προσθέτουμε ύστερα τις γαρίδες και λίγο πιπέρι. Αφήνουμε για 5 λεπτά, ανακατεύουμε και σερβίρουμε μαζί με τα ζυμαρικά.

empty alt

Μανιταρόσουπα

Μανιταρόσουπα από τον Έκτορα Μποτρίνι. Απολαυστική και χορταστική σούπα μανιταριών.
empty alt

Χειμωνιάτικη καπονάτα

Χειμωνιάτικη σαλάτα που ευωδιάζει και χορταίνει.
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
empty alt

Μηλόπιτα

Μια μηλόπιτα την ημέρα, το γιατρό της... πείνας κάνει πέρα.
empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
empty alt

Χάμπουργκερ από γαλοπούλα

Μία εναλλακτική πρόταση για τα μπιφτέκια που αγαπούν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Spaghetti με καπνιστό ψάρι

Τρία διαφορετικά καπνιστά ψάρια για ένα ιδιαίτερο πιάτο ζυμαρικών.
empty alt

Angel cake χωρίς ζάχαρη με λεμόνι

Βγάζουμε τη ζάχαρη αλλά έμεινε η ίδια γλύκα.
Back To Top