Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Θρεπτικά λαχανικά, μπρόκολο, σέλινο, φινόκιο, καρότα συνδυάζονται αρμονικά.

Υλικά:

600 γρ. μπρόκολο κομμένο σε κομματάκια

4 κλωναράκια σέλινο κομμένο σε κομματάκια

2 μικρά καρότα κομμένο σε κομματάκια

2 μικρά φινόκιο κομμένο σε κομματάκια

1 μικρή πατάτα κομμένη σε κομματάκια

20 γρ. μανιτάρια ξερά μουσκεμένα στο νερό

4 φύλλα δάφνη

1 σκελίδα σκόρδο

1 πεπεροντσίνο

20 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

200 γρ. ψωμί ολικής άλεσης κομμένο σε φέτες

50 γρ. φρυγανιά

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε ένα λίτρο νερό και μόλις βράσει ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και προσθέτουμε όλα τα λαχανικά κομμένα σε κομματάκια. Αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα. Ξεχωριστά σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο το σκόρδο μαζί με το πεπεροντσίνο και προσθέτουμε και τη φρυγανιά. Παίρνουμε ένα ταψί, βάζουμε στον πάτο τις φέτες ψωμιού και ρίχνουμε επάνω τα βρασμένα λαχανικά μαζί με το ζουμί που έχει μείνει. Βάζουμε επάνω τα μανιτάρια, ρίχνουμε το μείγμα με τη φρυγανιά, το σκόρδο και το πεπεροντσίνο και τελειώνουμε με το τυρί. Γκρατινάρουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 220 βαθμούς .

empty alt

Χοιρινό με ντομάτες και λουκάνικα

Γευστική πανδαισία με λεπτές ισορροπίες.
empty alt

Ψωμί με γεύση mediterranean

Μια διαφορετική γευστική πρόταση για το ψωμί.
empty alt

Νιόκι πατάτας με πορτοκάλι

Παραδοσιακό πιάτο της ιταλικής κουζίνας το οποίο μπορούμε να βρούμε σε διάφορες παραλλαγές. 
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Μους με καφέ και καρύδια

Ένα "δυναμικό" μους όπου πρωταγωνιστούν ο καφές και τα καρύδια.
empty alt

Μπουκιές με αμύγδαλα και μαρμελάδα βερύκοκο

Μπαλίτσες από βερίκοκο για παιχνίδια γεύσης.
empty alt

Ζωμός ψαριού

Μπορείτε να διατηρήσετε το ζωμό ψαριού στην κατάψυξη μέσα σε παγοθήκες.
empty alt

Πέννες Tunisina

Αυτές οι πέννες μπορεί να πάρουν θέση στο κυριακάτικο τραπέζι σας ή να τις προσφέρετε στους φίλους σας.
Back To Top