Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Απαλή και γεμάτη κρέμα από ρεβίθια, συνοδευμένη με τραγανό σπεκ. Ένα όμορφο χορταστικό πιάτο στο τραπέζι σας.

Υλικά:

650 γρ. βρασμένα ρεβίθια και σουρωμένα

½ λίτρο ζωμό λαχανικών

1 φύλλο δάφνη

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

2κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

10 γρ. αλεύρι

6 φέτες σπεκ

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Μέσα σε μία κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο τσιγαρίζουμε το σκόρδο και τη δάφνη, προσθέτουμε τα ρεβίθια, τσιγαρίζουμε λίγο, ρίχνουμε το ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να βράσουν 45 λεπτά. Μόλις πιει το νερό βγάζουμε τη δάφνη και περνάμε στο μίξερ. Ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και κρατάμε στη ζέστη. Σε ένα άλλο τηγάνι τσιγαρίζουμε το σπεκ μέχρι να γίνει τραγανό. Βγάζουμε, τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και το σερβίρουμε μαζί με την κρέμα ρεβιθιού.

empty alt

Τραγανές πατάτες με σκόρδο και σάλτσα από αβοκάντο

Τραγανές πατάτες με σάλτσα από αβοκάντο, ένας νέος συνδυασμός που προστίθεται στην υγιεινή διατροφή.
empty alt

Κρέμα από κάσιους

Πεντανόστιμη κρέμα από κάσιους που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πιάτα, σως για σαλάτες, σάλτσα για ζυμαρικά κ.ά.
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Κρύα σούπα με αμύγδαλο

Υπέροχη σούπα από αμύγδαλα για ένα διαφορετικό ορεκτικό.
empty alt

Κρέμα patisserie χωρίς γλουτένη

Πανεύκολη κρέμα patisserie για τα γλυκά σας
empty alt

Ριζότο με πεπόνι

Άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και νόστιμο.
empty alt

Τορτελίνι ογκρατέν

Πολύ εύκολο και γρήγορο πιάτο σκέτος πειρασμός που αξίζει να το δοκιμάσετε.
empty alt

Μήλα με σουσάμι και μέλι

Ο καρπός της αμαρτίας ακόμα πιο αμαρτωλός!
Back To Top