Εύκολη   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Πανεύκολη κρέμα patisserie για τα γλυκά σας

Υλικά:

½ λίτρο γάλα

4 κρόκους

100 γρ. ζάχαρη

40 γρ.maizena

1 στικ βανίλια

Οδηγίες:

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με την ψίχα από το στικ βανίλιας. Σε ένα μπολ χτυπάμε τη ζάχαρη μαζί με τους κρόκους μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το maizena και σιγά σιγά το γάλα που έχουμε βράσει μαζί με τη βανίλια. Βάζουμε το μπολ σε μπεν μαρί και ανακατεύουμε με τη σπάτουλα συνέχεια μέχρι να πήξει και να γίνει μία κρέμα. Βγάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.

empty alt

Σαλάτα με μπέικον και μήλα

Το μπέικον θα δώσει ένα ακόμη λόγο για να υποκύψει κανείς σε αυτή τη σαλάτα.
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
empty alt

Ντρέσινγκ για σαλάτα

Ένα υπέροχο ντρέσινγκ για να δώσετε γεύση στις σαλάτες και τα λαχανικά σας.
empty alt

Γαριδοπίλαφο

Οι γαρίδες μαζί με το κάρυ και το ρύζι συνδυάζονται μοναδικά.
empty alt

Κοτόπουλο τηγανητό με ανανά

Εξωτική γεύση με κοτόπουλο και ανανά.
empty alt

Βοδινό κρέας κατσαρόλας με φασόλια και μπύρα

Τη μπύρα μη την πιείτε, βάλτε τη στο φαγητό για μια γεύση έκπληξη! 
empty alt

Σαλάτα κάπαρη

Ενα πιάτο "μπαλαντέρ" που εκτός απο σαλάτα μπορεί να γίνει γαρνιτούρα στο ψάρι.
Back To Top