Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 

Υλικά:

4 λαβράκια (200-300 γραμμ. το καθένα)

400 γραμμ. άγρια μανιτάρια του βουνού, καθαρισμένα, κομμένα σε χοντρές φέτες

2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένο, σε φετούλες

1 μικρό ματσάκι μυρώνια

ελαιόλαδο

αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

Καθαρίστε τα ψάρια, αλείψτε τα με λάδι, αλατοπιρώστε τα και μοιράστε στην κοιλιά τους το σκόρδο και ένα κλωναράκι μυρώνι. Ψιλοκόψτε το υπόλοιπο μυρώνι. Κόψτε τέσσερα μεγάλα κομμάτια λαδόκολλα. Τοποθετήστε πάνω στο κάθε κομμάτι από ένα ψάρι, απλώστε πάνω τους τα μανιτάρια και το ψιλοκομμένο μυρώνι. Αλατοπιρώστε και ραντίστε ελαφρά με λάδι και τυλίξτε τα καλά σε πακετάκια σαν καραμέλες. Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 12-15’. Σερβίρετε το ψάρι μέσα στη λαδόκολλα, αφού την ανοίξετε προσεκτικά για να διατηρήσει το σχήμα της καραμέλας.

empty alt

Τιραμισού

Κλασική ιταλική συνταγή που δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί.
empty alt

Mug cake αλμυρό με γεύση πίτσας

Γίνεται κέικ μέσα σε φλιντζάνια; Φυσικά ιδού η ευκαιρία.
empty alt

Αρωματική κρέμα από μελιτζάνα

Υπέροχο ντιπ από μελιτζάνα, μπορεί να συνοδεύσει πολλά πιάτα σας.
empty alt

Μπισκότα του καουμπόη

Αμερικάνικη συνταγή για μπισκότα χωρίς πολλές θερμίδες με σταφίδα, καρύδι και σοκολάτα
empty alt

Carpaccio κρέατος

Απαιτεί χρόνο και καλή προετοιμασία αυτό το πιάτο, αλλά θα έχετε για πολύ καιρό στο ψυγείο σας μια διαφορετική πρόταση.
empty alt

Fusilli με πράσινη σάλτσα από ανθότυρο και αρακά

Συνοδέψτε τα fusili με τα πιο νόστιμα υλικά: ανθότυρο, τοματίνια, κεφαλοτύρι...
empty alt

Βακαλάος κατσαρόλας (Από την χώρα των Βάσκων)

Απο΄τη χώρα των βάσκων στο πιάτο σας.
empty alt

Πέννες με σπανάκι, λουκάνικο και καρυδόψιχα

Πέννες συνδυασμένς με υλικά που θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο πιάτο σας.
Back To Top