Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Τι είναι κίτρινο, έχει ιδιαίτερη γεύση και γίνεται μους;

Υλικά:

400 γρ. γάλα 1,5%

Ζεστ από 1 λεμόνια

3 φύλλα ζελατίνας μουσκεμένα σε κρύο νερό

50 γρ. λιμοντσέλο

20 σταγόνες υγρή στέβια

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε το γάλα μαζί με τη στέβια, προσθέτουμε το ζεστ λεμονιού και ρίχνουμε μέσα και τις ζελατίνες να λιώσουν. Μόλις το γάλα έχει κρυώσει προσθέτουμε το limoncello. Βάζουμε το μείγμα μέσα στα φορμάκια και αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες να κρυώσουν.

empty alt

Fusilli με πράσινη σάλτσα από ανθότυρο και αρακά

Συνοδέψτε τα fusili με τα πιο νόστιμα υλικά: ανθότυρο, τοματίνια, κεφαλοτύρι...
empty alt

Σούπα με κάρυ

Προσέξτε τη διατροφή σας φτιάχνοντας ελαφριές και νόστιμες σούπες. Συνοδεύστε τη σούπα κάρυ με βρασμένα λαχανικά και 2 κριτσίνια και έχετε ένα ολοκληρωμένο γεύμα. 
empty alt

Μίνι τσιζκέικ με πορτοκάλι

Το οτι είναι μίνι σε μέγεθος, δε σημαίνει ότι υστερεί σε μέγα γεύση!
empty alt

Μιλφέιγ με κάστανα και μανιτάρια

Μανιτάρια και κάστανα μαζί με πυκνή μπεσαμέλ σε ένα τρομερό γευστικό συνδυασμό. 
empty alt

Τιραμισού με φρουκτόζη

Απλά χάρμα οφθαλμών και χάρμα αισθήσεων.
empty alt

Rigatoni με χταπόδι

Πέννες με χταπόδι, γευστικό και υπέροχα αρωματισμένο από το λευκό κρασί.
empty alt

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.

Ζυμαρικά με την "μαγεία" της μαύρης τρούφας και την πλούσια γεύσης της παρμεζάνας.
empty alt

Πέννες με κολοκύθια και καραβίδες

Μια γευστική γρήγορη και εύκολη λύση για ένα ωραίο μεσημεριανό με πρωταγωνιστές τις πέννες, το μπρόκολο και τις καραβίδες.
Back To Top