Μέτρια   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Αντί για ζάχαρη, βάλτε στη μους σοκολάτα στέβια.

Υλικά:

175 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες

100 γρ. κρέμα γάλακτος

100 γρ. γάλα

10 γρ. βούτυρο

3 αυγά

20 γρ. στέβια σε σκόνη

½ στικ βανίλια

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ βάζουμε τη σοκολάτα, την κρέμα γάλακτος και το γάλα σε μπεν μαρί ώστε να λιώσει η σοκολάτα. Βγάζουμε από τη φωτιά, αφήνουμε να μείνει χλιαρή και ρίχνουμε μέσα το βούτυρο και σιγά σιγά και έναν έναν τους κρόκους ανακατεύοντας απαλά και στο τέλος τη στέβια μαζί με την ψίχα από τη βανίλια. Αφήνουμε να κρυώσει ανακατεύοντας που και που για να μην κάνει κρούστα. Σε ένα μπολ χτυπάμε πολύ καλά τα ασπράδια και μόλις το μείγμα με τη σοκολάτα έχει κρυώσει ρίχνουμε μέσα τα ασπράδια ανακατεύοντας απαλά να μην πέσει ο όγκος. Βάζουμε σε μπολάκια και κρατάμε τουλάχιστον 4 ώρες στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.

empty alt

Κέικ με τζίντζερ

Για τους λάτρεις του τζίντζερ ένα ιδιαίτερο κέικ με δροσιστική γεύση για όλες τις ώρες.
empty alt

Spaghetti με σολομό και χαβιάρι

Το χαβιάρι δίνει ξεχωριστό τόνο σε αυτό το πιάτο και απίθανη γεύση.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Μπισκότα του καουμπόη

Αμερικάνικη συνταγή για μπισκότα χωρίς πολλές θερμίδες με σταφίδα, καρύδι και σοκολάτα
empty alt

Καναπεδάκια με αχλάδι και γκοργκονζόλα

Να πως τα αχλάδια παίρνουν την θέση του ορεκτικού στο τραπέζι σας.
empty alt

Ορτύκια σοτέ με πιλάφι σε μυρωδάτη σάλτσα

Κυνηγήστε την απόλαυση με μια πρωτότυπη και δυνατή γεύση.
empty alt

Μπανόφι

Εύκολο αγγλικό γλυκό που δίνει λύση για ένα εντυπωσιακό και αγαπημένο επιδόρπιο.
empty alt

Σαλάτα παντζάρι

Το παντζάρι γίνεται μια γευστική σαλάτα.
Back To Top