Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Σελινόριζα με κρέμα γάλακτος και μοσχοκάρυδο στο μίξερ.

Υλικά:

250 γραμμ. σελινόριζα, κομμένη σε κύβους

100 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά

1 πρέζα μοσχοκάρυδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βράστε σε αλατισμένο νερό τη σελινόριζα για 25΄-35΄, μέχρι να μαλακώσει αρκετά, σουρώστε τη και πολτοποιήστε τη στο μίξερ.

Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, μέχρι να γίνει σφιχτή σαν γιαούρτι. Ενώστε ανακατεύοντας απαλά με κινήσεις από πάνω προς τα κάτω τον πολτό της σελινόριζας με την κρέμα γάλακτος, προσθέτοντας και δοκιμάζοντας σταδιακά, το μοσχοκάρυδο, το αλάτι και το πιπέρι (προαιρετικά). Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο περίπου 2 ώρες.

Σερβίρετε τη μους σε μπολ, σαν ντιπ, με διάφορα πικάντικα τσιπς, π.χ., αποξηραμένων λαχανικών, ή πικάντικα κριτσίνια.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό

Το κοτόπουλο στην πιο ωραία και γευστική εκδοχή του.
empty alt

Μπισκότα με μπαχαρικά

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο συνυπάρχουν σε ένα τραγανό σνακ.
empty alt

Κροκέτα κοτόπουλο

Η διαφορετική γεύση του κοτόπουλου αναδυκνύεται με αυτή τη συνταγή
empty alt

Carpaccio χταπόδι με μεσογειακές γεύσεις

Μεράκι και υπομονή απαιτεί η συνταγή αυτή αλλά προσφέρει μεγάλη ποσότητα και κυρίως γεύση.
empty alt

Linguine με μανιτάρια porcini

Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.
empty alt

Cupcakes

Γεμίστε τις φόρμες με ό,τι πιο λαχταριστό! 
empty alt

Μοσχάρι γιαχνί

Ελληνικό, σπιτικό φαγητό ιδανικό για οικογενειακά τραπέζια.
empty alt

Ταλιατέλες με σοκολάτα

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.
Back To Top