Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Συνδυασμός χοιρινού και μοσχάρι με μακαρόνια σε γεύση που θα ξαφνιάσει.

Υλικά:

600 γρ. κρέας από μοσχάρι, μοσχαράκι γάλακτος και χοιρινό ανάμεικτακομμένα σε κυβάκια και χτυπημένα με ένα βαρύ μαχαίρι

250 γρ. κρεμμύδι σοταρισμένο μαζί με

2 φέτες μπέικον κομμένο κυβάκια

1 ποτήρι κόκκινο κρασί

1 κουταλάκι πελτέ ντομάτας

Ελαιόλαδο

1 κουταλάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Ζωμό λαχανικών (όσο χρειάζεται)

Αλάτι

Οδηγίες:

Ζεσταίνουμε 1 κουτάλι βούτυρο και σοτάρουμε το κρέας για 4 λεπτά έως ότου να ροδίσει. Προσθέτουμε το σοταρισμένο κρεμμύδι μαζί με το μπέικον και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί. Μόλις βράσει λίγο και φύγει η οξύτητα, προσθέτουμε τη ντομάτα. Βράζουμε για 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Κατά τη διάρκεια προσθέστε λίγο ζωμό λαχανικών, αν έχετε κάποια προτίμηση σε κάποιο μπαχαρικό, 1 φύλλο δάφνη και αφήστε το να σιγοβράσει στο μάτι του καφέ έως ότου το κρέας μαλακώσει και η σάλτσα έχει χυλώσει.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές του ραγού, αυτή είναι μία εύκολη και σύντομη.

empty alt

Μακαρόνια με ραγού από λαχανικά

Εξαιρετικό πιάτο ζυμαρικών χωρίς κρέας.
empty alt

Λαζάνια με σπανάκι

Ένα πλήρες πιάτο για κάθε μέρα που θα ικανοποιήσει μικρούς και μεγάλους.
empty alt

Σαλάτα από σολομό

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.
empty alt

Σπαγγέτι all’ Amatriciana

Τα μακαρόνια με την ακαταμάχητη γεύση απλών αλλά λαχταριστών υλικών.
empty alt

Ριζότο με πεπόνι

Άκρως καλοκαιρινό, δροσερό και νόστιμο.
empty alt

Ντάκος burger

Ενα μπέργκερ αλλιώτικό με τα πιο ταπεινά υλικά και ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Χταπόδι κοκκινιστό

Μεζές ιδανικός  για να συνοδεύσει το τραπέζι της παρέας.
empty alt

Μπακαλιάρος με κρασί

Το αγαπημένο ψάρι σε μια ακόμη γευστική πρόταση.
Back To Top