Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Εξαιρετική επιλογή για το φθινόπωρο να φάτε κάτι ζεστό.

Υλικά:

4 αυγά

100 γρ. τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι κόκκινο λεπτοκομμένο

1 πιπεριά κόκκινη κομμένη Julien

300 γρ. μαύρα φασόλια βρασμένα

1 κολοκυθάκι κομμένο σε κυβάκια

2 ντομάτες κομμένο σε κυβάκια

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

1 κ.γ. κόλιανδρο λεπτοκομμένο

1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά

Αλάτι

Οδηγίες:

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά να τσιγαριστούν. Προσθέτουμε ύστερα τα φασόλια, το κολοκυθάκι, τις ντομάτες, το σκόρδο, το κόλιανδρο και την πάπρικα και τα τσιγαρίζουμε για λίγο όλα μαζί ώστε να παραμείνουν λίγο τραγανά. Παίρνουμε τα 4 ραμεκίν και μοιράζουμε τη γέμιση στα τέσσερα μπολάκια. Κάνουμε μέσα σε κάθε γέμιση μία λακκούβα και ρίχνουμε από 1 αυγό στην κάθε μία. Βάζουμε από πάνω το τυρί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί, να κάνει μία κρούστα και να ψηθεί το αυγό μέσα.

empty alt

Κενέλ από ρεβίθια με σάλτσα γιαούρτι και ταχίνι

Φανταστικά κενέλ από ρεβίθια για τους πιο απαιτητικούς φίλους της γαστρονομίας.
empty alt

Τιραμισού κλασικό

Από τα πιο δημοφιλή ιταλικά γλυκά που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο.
empty alt

Cupcakes με αβοκάντο

Ένα εξωτικό φρούτο στο γλυκό σας.
empty alt

Λαζάνια με σπανάκι και τυρί

Μία εξαιρετική πρόταση για κυρίως γεύμα.
empty alt

Ριζότο primavera (ανοιξιάτικο)

Απρόσμενος συνδυασμός θαλασσινών και φρούτων προσφέρει μια γευστική σαλάτα.
empty alt

Μακαρόνια με άρωμα από θάλασσα

Αρωματική μακαρονάδα με γαύρο και αυγοτάραχο.
empty alt

Σουβλάκια από σολομό

Σουβλάκια από σολομό μαριναρισμένα με σκόρδο και μουστάρδα. Ένα ιδιαίτερο ορεκτικό στο τραπέζι σας.
empty alt

Σαλάτα με ζυμαρικά

Ενα πιάτο που μπορεί να λειτουργήσει ως σαλάτα αλλά και ώς κυρίως.
Back To Top