Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Η γραβιέρα Κρήτης βρήκε επιτέλους ταίρι, τα λαυράκια. 

Υλικά:

4 φιλέτα λαυράκι

70 γρ. γραβιέρα Κρήτης τριμμένη

1 μικρό μάτσο ρόκα

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τη ρόκα, την πλένουμε, την ψιλοκόβουμε και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε μέσα το τυρί, λίγο ελαιόλαδο, πιπέρι και ανακατεύουμε. Παίρνουμε τα φιλέτα ψαριού, τα αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε επάνω λίγο από το μείγμα με τη ρόκα. Στη συνέχεια τα ρολάρουμε βάζοντας στην άκρη μια οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξουν. Τα βάζουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

empty alt

Τσιπούρα σε κρούστα από αλάτι

Τσιπούρα ψημένη μέσα στο αλάτι, απλό αλλά κυρίως εντυπωσιακό!
empty alt

Crumble με φράουλες και βατόμουρα

Φροντίστε να έχετε φράουλες και βατόμουρα και θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Zabaione

Αυτό το γλυκό το δημιούργησαν οι ιταλοί αλλά πέρασε και στην γαλλική κουζίνα ως ζαμπαγιόν.
empty alt

Romantic Kiss

Ο ρομαντισμός περνάει από το κουταλάκι του γλυκού.
empty alt

Μακαρόνια με ραγού από λαχανικά

Εξαιρετικό πιάτο ζυμαρικών χωρίς κρέας.
empty alt

Πατάτες ογκρατέν κλασική συνταγή

Εύκολο, καθημερινό πιάτο που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.
empty alt

Χοιρινό με μήλα και σιρόπι σφενδάμου

Ενα μυρωδικό που εκτοξεύει την γεύση του χοιρινού.
Back To Top