Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Τυλίξτε σε ρολά το κρέας και κλείστε μέσα τους μια ποικιλία μυρωδικών.

Υλικά:

320 γρ. μοσχαράκι γάλακτος κομμένο σε φέτες

2 μελιτζάνες

400 γρ. ντομάτες κομμένες τετραγωνάκια

50 γρ. κάπαρη

2 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τις μελιτζάνες και τις ψήνουμε στο φούρνο στους 250 βαθμούς για 20 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμες τις κόβουμε στη μέση, βγάζουμε την ψίχα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Εκεί μέσα προσθέτουμε την κάπαρη, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες από το κρέας, βάζουμε στη μέση λίγο από τη γέμιση με τη μελιτζάνα και κλείνουμε σε ρολάκια. Απλώνουμε τα ρολάκια σε ένα ταψί, ρίχνουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο, βάζουμε μέσα και τις ντομάτες, λίγη φρέσκια ρίγανη, αλάτι και πιπέρι και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 20-30 λεπτά.

empty alt

Κρεμμυδοκροκέτες

Ένας πεντανόστιμος μεζές για όλες τις ώρες, κάντε παραλλαγές προσθέτοντας τυρί τριμμένο στη γέμιση ή άλλα λαχανικά της αρεσκείας σας. 
empty alt

Fusilli με λουκάνικο

Ένα πιάτο με πλούσια γεύση και πραγματική νοστιμιά.
empty alt

Κρέμα καραμελέ

Το κλασικό γαλλικό γλυκό που η γεύση του έχει κερδίσει οπαδούς σε όλο τον κόσμο.
empty alt

Λουκάνικα με κρασί και μήλα

Ξεχωριστός συνδυασμός μήλου και λουκάνικου
empty alt

Πέννες αλα αραμπιάτα

Νόστιμη και εύκολη συνταγή με ταπεινά υλικά αλλά ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Σάλτσα guakamole

Εξαιρετική σάλτσα για να συνοδεύσετε κόκκινα κρέατα.
empty alt

Σαλάτα από καλαμάρι με φρέσκο κρεμμυδάκι

Βάλτε τη θάλασσα στη κουζίνα και στο πιάτο σας. 
empty alt

Ταλιατέλες με σπαράγγια

Επιλέξτε αν θέλετε άλλο ζυμαρικό, τα σπαράγγια συνδυάζονται τέλεια με όλα!
Back To Top