Εύκολη   Μερίδες : 4   18.31-21.00  

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.

Υλικά:

1 μαρούλι ολόκληρο

200 γρ. τυρί gorgonzola

100 γρ. καρυδόψιχα

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Παίρνουμε τα φύλλα από το μαρούλι και τα ζεματίζουμε. Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μέσα σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί, την καρυδόψιχα, αλάτι και πιπέρι και τα δουλεύουμε μέχρι να γίνουν αλοιφή. Παίρνουμε ένα φύλλο από μαρούλι, βάζουμε ένα κουταλάκι από το μείγμα μας και το ρολάρουμε (σαν ντολμαδάκι). Βάζουμε από πάνω λίγο ωμό ελαιόλαδο και σερβίρουμε σαν σαλάτα – μπουκίτσες.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό

Το κοτόπουλο στην πιο ωραία και γευστική εκδοχή του.
empty alt

Μπισκότα με μπαχαρικά

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο συνυπάρχουν σε ένα τραγανό σνακ.
empty alt

Κροκέτα κοτόπουλο

Η διαφορετική γεύση του κοτόπουλου αναδυκνύεται με αυτή τη συνταγή
empty alt

Carpaccio χταπόδι με μεσογειακές γεύσεις

Μεράκι και υπομονή απαιτεί η συνταγή αυτή αλλά προσφέρει μεγάλη ποσότητα και κυρίως γεύση.
empty alt

Linguine με μανιτάρια porcini

Tagliolini με λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας για ένα φίνο πιάτο.
empty alt

Cupcakes

Γεμίστε τις φόρμες με ό,τι πιο λαχταριστό! 
empty alt

Μοσχάρι γιαχνί

Ελληνικό, σπιτικό φαγητό ιδανικό για οικογενειακά τραπέζια.
empty alt

Ταλιατέλες με σοκολάτα

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.
Back To Top