Μέτρια   Μερίδες : 8   15.01-18.30  

Αγαπημένο γλυκό για τους λάτρεις της σοκολάτας.

Υλικά:

100 γρ. αλεύρι

100 γρ. ζάχαρη

2 αυγά χωρισμένα

1 φακελάκι βανίλια

1 κ.γ. μπέκιν

4 κ.σ. nutella

100 γρ. κουβερτούρα

20 γρ. άσπρη σοκολάτα για τη γαρνιτούρα

50 γρ. γάλα

Οδηγίες:

Χτυπάμε τα ασπράδια και κρατάμε στην άκρη. Χτυπάμε τη ζάχαρη με τους κρόκους και προσθέτουμε το αλεύρι, τη βανίλια και το μπέκιν και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε στη συνέχεια τα ασπράδια σιγά σιγά και ανακατεύουμε απαλά. Απλώνουμε το μείγμα σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί σε πολύ λεπτή στρώση 1,5 εκ. και ψήνουμε για 5 λεπτά στους 200 βαθμούς. Βγάζουμε από το φούρνο και απλώνουμε επάνω σε ένα πανί μουσκεμένο. Αφήνουμε να κρυώσει και απλώνουμε επάνω τη nutella. Ρολάρουμε πολύ καλά και τοποθετούμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Λιώνουμε τις 2 σοκολάτες ξεχωριστά μαζί με το γάλα σε μπεν μαρί. Βγάζουμε το ρολό από το ψυγείο και γαρνίρουμε με τις 2 σοκολάτες κάνοντας γραμμές.

empty alt

Σπαράγγια mon amour

Ποτέ άλλοτε το σπαράγγι δεν ένιωσε τόσο οικεία σε ένα πιάτο!
empty alt

Βινεγκρέτ μουστάρδας

Φτιάξτε σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ μουστάρδας και θα είστε περήφανοι για το αποτέλεσμα.
empty alt

Μπράουνις με καρύδια

Τραγανό απ’έξω και υγρό από μέσα. Εύκολο και οικονομικό γλυκό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
empty alt

Σαλάτα με μήλα και δαμάσκηνα

Τα φρούτα δίνουν χρώμα και διαφορετική γεύση στην σαλάτα σας.
empty alt

Πικάντικη «Ελληνική πίτσα» με μελιτζάνα

Παραγγείλτε την πιο made in Greece πίτσα που φτιάξατε ποτέ! 
empty alt

Μακαρόνια κρύα με τόνο και κολοκύθια

Τα φιογκάκια ντύνουν με επίσημο τρόπο το πιάτο με τα κολοκυθάκια και τις ελιές. 
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
Back To Top