Εύκολη   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Μια σαλάτα που μυρίζει θάλασσα.

Υλικά:

1 φιλέτο σολομού 400 γρ.

1 μάτσο ρόκα

50 γρ. φλέικς παρμεζάνας

200 γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση

Χυμό από ½ λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Αρχικά, αλατίζουμε ελαφρά τον σολομό και στη συνέζεια τον ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι και από τις δύο μεριές. Τον αφήνουμε στην άκρη. Σε μια πιατέλα βάζουμε τη ρόκα, τα τοματίνια, το σολομό κομμένο σε κομματάκια, λίγο ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού. Γαρνίρουμε με τα φλέικς παρμεζάνας.

 

empty alt

Ριζότο με μανιτάρια porcini

Μια σχετικά εύκολη και γευστική συνταγή για ένα εντυπωσιακό κυρίως πιάτο.
empty alt

Σαρδέλες με λευκό κρασί

Έχω μια σαρδέλα, την καθαρίζω και τη ψήνω με λευκό κρασί!
empty alt

Σαλάτα με κάστανα, τυρί (Ελληνικό) και μανιτάρια

Τα δώρα της χειμωνιάτικης φύσης σε ένα πιάτο.
empty alt

Ρολά ζαμπόν με σέλινο

Το νόστιμο λαχανικό ταιριάζει άψογα με το ζαμπόν και τη μπεσαμέλ.
empty alt

Μους από μέλι και ρόδι

Ελαφριά, φρέσκια και δροσερή μους, ιδανική να την προσφέρετε μετά από πλούσιο γεύμα.
empty alt

Φακές με ντομάτα και μπούκοβο

Αυτές οι φακές μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες σας.
empty alt

Σπανακόρυζο στο φούρνο

Ενα διαφορετιό σπανακόριζο στο φούρνο με λαχταριστή μπεσαμέλ.
empty alt

Αρνί με λευκό κρασί

Κλασικό και αγαπημένο γιορτινό πιάτο.
Back To Top