Εύκολη   Μερίδες : 4   10.01-12.30  

Μυρωδάτη και καταπράσινη σάλτσα!

Υλικά:

150 γρ. φύλλα μαϊντανό

1 σκελίδα σκόρδο

1 μικρό κρεμμύδι λευκό

20 γρ. τζίντζερ κομμένο τετραγωνάκια

15 ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι

150 γρ. ελαιόλαδο

2 κ.σ. ξύδι από μήλο

1 αβοκάντο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Βάζουμε στο μίξερ αρχικά το ελαιόλαδο και ύστερα όλα τα άλλα υλικά και χτυπάμε.

empty alt

Φακές με ντομάτα και μπούκοβο

Αυτές οι φακές μπορούν να γίνουν οι αγαπημένες σας.
empty alt

Αρνί με σάλτσα από σκόρδο

Αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τα γιορτινά σας τραπέζια και όχι άδικα. 
empty alt

Bucatini με μπαρμπούνι

Φανταστική και πανεύκολη συνταγή με μπαρμπούνι
empty alt

Ταρτάρ από αβοκάντο, παντζάρι και πατάτες

Πατάτες, σχοινόπρασο, παντζάρι, αβοκάντο... Ετερόκλιτες γεύσεις σε μια. 
empty alt

Τζατζίκι

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών και έντονων γεύσεων.
empty alt

Linguine με porcini και γαρίδες

Στριφογυρίστε το πιρούνι μέσα στα ζυμαρικά και πιάστε μια λαχταριστή μπουκιά. 
empty alt

Μύδια γεμιστά

Οι λάτρεις των θαλασσινών έχουν μια ακόμη ξεχωριστή επιλογή για τα αγαπημένα τους μύδια.
empty alt

Ρολάκια από μαρούλι με τυρί Gorgonzola και καρυδόψιχα

Διαφορετικά ντολμαδάκια με φύλλα μαρουλιού.
Back To Top