Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Επιλέξτε μία γιαπωνέζικη σούπα για ένα ελαφρύ γεύμα.

Υλικά:

100 γρ. νουντλ από ρύζι

6-7 φέτες τζίντζερ

200 γρ. τόφου κομμένο τετραγωνάκια

½ πεπεροντσίνο κομμένο σε ροδέλες

½ ντάικον κομμένο σε τετραγωνάκια

1 μικρή πράσα κομμένη σε ροδέλες

1 ποτήρι ζωμό λαχανικών

½ ποτήρι σόγια

20 μπιζέλια

100 γρ. καρδιές μπαμπού

100 γρ. μανιτάρια shiitake

3 φύλλα λάχανο σαβόι λεπτοκομμένο

1 καρότο κομμένο τετραγωνάκια

Οδηγίες:

Βράζουμε τα νουντλ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παίρνουμε μία κατσαρόλα, τη γεμίζουμε μέχρι τη μέση με νερό και προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας και το ζωμό λαχανικών. Αφήνουμε να πάρει βράση και προσθέτουμε αρχικά το καρότο και ντάικον, το τζίντζερ και το πεπεροντσίνο, ύστερα τα μπιζέλια και τις καρδιές μπαμπού, τα μανιτάρια, το σαβόι και την πράσα. Αφήνουμε να βράσουν 30 λεπτά περίπου και στο τέλος ρίχνουμε μέσα τα νουντλ και αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία να βράσουν ακόμη μισή ώρα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε μαζί με το τόφου.

empty alt

Κοτολέτες α λα μιλανέζε

Βάλτε τη νοστιμιά στο τραπέζι σας με τραγανές και παναρισμένες κοτολέτες.    
empty alt

Γκρατέν από πατάτες παντσέτα και τυρί μετσοβόνε

Σερβίρεται ζεστό, φτιάχνεται εύκολα και η γεύση του διαρκεί μέχρι το επόμενο πιάτο.
empty alt

Μανιτάρια με πατάτες στο φούρνο

Το σπίτι θα μοσχομυρίσει με τις μυρωδιές που θα αναδυθούν. 
empty alt

Μπουτάκια κοτόπουλο με σκόρδο και λεμόνι

Αρωματικό εύγεστο πιάτο που πρωταγωνιστεί το κορόπουλο.
empty alt

Μπανάνες siu tim tim

Οι μπανάνες έτσι όπως δεν τις έχουμε γευτεί ποτέ! 
empty alt

Σπιτικό ψωμί

Φρέσκο και τραγανό σπιτικό ψωμί από τα χεράκια σας. Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για τους λάτρεις του ψωμιού.
empty alt

Ζελέ με φράουλες και σαντιγί

Τι γυρεύει η φράουλα μέσα σε μια θάλασσα από ζελέ: την απόλαυση! 
empty alt

Προφιτερόλ

Κλασική ιταλική πρόταση για γλυκό που δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.
Back To Top