Μέτρια   Μερίδες : 4   15.01-18.30  

Ταλιατέλες διαφορετικές αλλά απλές με λίγα υλικά και πολύ νόστιμες.

Υλικά:

400 γρ. Barilla Tagliatelle Uovo με κακάο

150 γρ. βούτυρο

5 φύλλα φασκόμηλο

100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και το αλατίζουμε λίγο. Ρίχνουμε το φασκόμηλο και αφήνουμε λίγο να τσιγαριστεί. Συγχρόνως, σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τις ταλιατέλες, τις σουρώνουμε κρατώντας λίγο από το νερό και τις ρίχνουμε μέσα στην άλλη κατσαρόλα. Σοτάρουμε, ρίχνουμε την παρμεζάνα, λίγο από το νερό που έχουμε κρατήσει και πιπέρι. Ανακατεύουμε και είναι έτοιμο. Σερβίρεται αμέσως.

empty alt

Μακαρονάδα με σάλτσα και καλαμάρια

Μια διαφορετική μακαρονάδα με την συνδρομή των καλαμαριών
empty alt

Τσιπούρα al cartoccio

Ιταλική πινελιά για μια διαφορετική αλλα συναρπαστική γευστική εκδοχή της διάσημου ψαριού.
empty alt

Pancakes με τυρί

Πανεύκολα, νόστιμα και αφράτα pancakes.
empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο με πατάτες

Πιο κλασική γεύση από το κοτόπουλο με τις πατάτες, δεν υπάρχει!
empty alt

Βελουτέ από αρακά

Τέλεια σούπα από αρακά, τρώγεται ζεστή και κρύα.
empty alt

Χοιρινό καρέ με σως πορτοκάλι

Το χοιρινό ποτέ δεν ήταν πιο εκλεκτό ανάμεσα σε φέτες πορτοκαλιού, σβησμένα με κρασί.
empty alt

Σάλτσα με πιπεριές

Για όσους έχουν λατρεία με τις πιπεριές αξίζει να τη φτιάξουν και να τη δοκιμάσουν!
empty alt

Σούπα με καρότα

Υπέροχη καροτόσουπα με λεπτή γεύση και πλούσια υφή.
Back To Top