Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αποτελεί ημέρα χαράς καθώς γιορτάζει το δημοφιλέστερο φαγητό του κόσμου: τα μακαρόνια! Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, αποτελεί αναπόσπαστο πιάτο σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για περισσότερα από 92 χρόνια μοιράζοντας κάθε μέρα χαρά σε όλους! Ειδικά για την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις […]

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αποτελεί ημέρα χαράς καθώς γιορτάζει το δημοφιλέστερο φαγητό του κόσμου: τα μακαρόνια! Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, αποτελεί αναπόσπαστο πιάτο σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για περισσότερα από 92 χρόνια μοιράζοντας κάθε μέρα χαρά σε όλους! Ειδικά για την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου, η MISKO έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο… να προσφέρει ΧΑΡΑ όπως μόνο εκείνη ξέρει, δημιουργώντας τις πιο νόστιμες συνταγές ζυμαρικών αποκλειστικά για τους μικρούς και εκλεκτούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η MISKO βάζει μπρος τις μηχανές και ξεκινά το δρομολόγιό της με τις «Γεύσεις του Ακάκιου» για να μοιράσει ΧΑΡΑ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Από τη Δευτέρα 21 μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, η ειδικά διαμορφωμένη καντίνα «Οι Γεύσεις του Ακάκιου» θα επισκέπτεται κάθε μέρα και ένα διαφορετικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό για να προσφέρει χαρά σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

imera_zimarikon1

Το πιο αγαπημένο φαγητό των παιδιών θα τους περιμένει με την επιστροφή τους από το σχολείο σ΄ ένα γιορτινό περιβάλλον με μουσική, μπαλόνια και δώρα ώστε να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με τα πιο νόστιμα πιάτα με την υπογραφή της MISKO.

Οι «Γεύσεις του Ακάκιου» θα βρίσκονται:

1η στάση : Δευτέρα 21/10 Χριστοδούλειο Ίδρυμα, Χαϊδάρι
2η στάση : Τρίτη 22/10 Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, Νέος Βουτζάς
3η στάση : Τετάρτη 23/10 Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Πειραιάς
4 στάση : Πέμπτη 24/10 Παιδικά Χωριά SOS, Βάρη
5 στάση : Παρασκευή 25/10 Χαμόγελο του Παιδιού, Μελίσσια

ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑ για όλα τα παιδιά, με δώρα και MISKO ζυμαρικά.

empty alt

Το καλύτερο εστιατόριο στο Λονδίνο για το TripAdvisor (κυριολεκτικά) δεν υπάρχει

Ένας νεαρός συντάκτης φαγητού ονόματι Oobah Butler άρχισε να αναρωτιέται μήπως δεν πηγαίνει κάτι καλά στο Tripadvisor γιατί διάφοροι «ιδιοκτήτες εστιατορίων μου πρόσφεραν δέκα λίρες για να γράψω μια θετική κριτική του χώρου τους, παρόλο που δεν είχα φάει ποτέ εκεί».
empty alt

8-9/4: Το πρώτο Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων

«Πιστεύετε ότι οι Vegan τρώνε μόνο μαρούλια; Ετοιμαστείτε για μια ευχάριστη έκπληξη!». Μας ιντριγκάρει το σλόγκαν του 1ου Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Και αυτό γιατί δεν είναι λίγοι οι μύθοι που κυκλοφορούν γύρω από τη διατροφή των βίγκανς και […]
empty alt

Ραβιόλια εμπνευσμένα από το Star Wars

Ήταν αναμενόμενο. Με αφορμή την πρόσφατη πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας Star Wars (Star Wars: Οι τελευταίοι Jedi), μια αμερικανική πιτσαρία στο Όστιν του Τέξας, σέρβιρε ραβιόλια στο σχήμα του Άστρου του Θανάτου (Death Star), τα οποία μάλιστα κάποιος μπορούσε να συνοδεύσει με ποτά εμπνευσμένα από...
empty alt

Ζεμύθεια 2018: οι βουκολικοί αθλητικοί αγώνες από τη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ

Όταν ένα τυροκομικό προϊόν τόσο μοναδικό όσο η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ βγαίνει στο προσκήνιο, δεν θα μπορούσε παρά να «βγει» με έναν μοναδικό τρόπο.
empty alt

Αλλαντικά από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο, χωρίς γλουτένη

Αναζητάς ένα νόστιμο και ελαφρύ σνακ για να «κόψει» την πείνα μέχρι το επόμενο γεύμα; Ή ιδέες για το σχολικό κολατσιό των παιδιών σου; Τη λύση θα σου δώσουν τα ολοκαίνουργια αλλαντικά από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο, χωρίς γλουτένη, που μόλις κυκλοφόρησε ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός...
empty alt

«Wasted»: Το ντοκιμαντέρ του Anthony Bourdain κάνει πρεμιέρα

Tο πάθος του Anthony Bourdain για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού (food waste) αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «WASTED! The Story of Food Waste», το οποίο κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life, για να αλλάξει τον […]
empty alt

Πώς μπορείς να κερδίσεις χρήματα τρώγοντας αβοκάντο

Αν λατρεύεις την γκουακαμόλε και δεν θα έλεγες «όχι» σε μερικά έξτρα χρήματα, σου έχουμε τη λύση.
empty alt

Τρία νέα πρωτοποριακά προϊόντα προστίθενται στη σειρά τυριών ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες γεύσεις, νέες συσκευασίες που απαντούν στις επιθυμίες και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή
Back To Top