Εύκολη | Μερίδες : 4 | 10.01-12.30 |
Μία παραδοσιακή ιταλική bruschetta για τις ημέρες του Πάσχα και όχι μόνο..
Υλικά:
4 φέτες ψωμί χωριάτικο
3 αυγά βραστά κομμένα σε ροδέλες ή τηγανητά
12 φέτες σαλάμι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Τοστάρουμε τις φέτες ψωμιού στην ψηστιέρα. Τις περνάμε με λίγο ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και πιπέρι και απλώνουμε επάνω τις ροδέλες από τα αυγά τα βρασμένα ή τα τηγανητά και τι φέτες από το σαλάμι.