Με τη διαχρονική υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που προσέφερε απόλαυση, δύναμη και ενέργεια σε χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, το Spetses Mini Marathon! Η φετινή, ένατη κατά σειρά, διοργάνωση έλαβε χώρα το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου και μονοπώλησε το […]

Με τη διαχρονική υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά, που προσέφερε απόλαυση, δύναμη και ενέργεια σε χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών, πραγματοποιήθηκε και φέτος το μεγαλύτερο multi-sport event της Ελλάδας, το Spetses Mini Marathon! Η φετινή, ένατη κατά σειρά, διοργάνωση έλαβε χώρα το τριήμερο 4-6 Οκτωβρίου και μονοπώλησε το ενδιαφέρον.
Για μια ακόμη χρονιά, ο Μακεδονικός Χαλβάς έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της διοργάνωσης, με το καθιερωμένο δείπνο καλωσορίσματος που φέτος φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο ιστορικό Poseidonion Grand Hotel την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Μακεδονικού Χαλβά, αθλητές, VIP και δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπέροχες παραδοσιακές γεύσεις αλλά και Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι σε γλυκές δημιουργίες!
Παράλληλα, όσοι επισκέφθηκαν το νησί κατά τη διάρκεια του τριημέρου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερίδες Μακεδονικού Χαλβά, που προσφέρουν γεύση και ενέργεια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να φωτογραφηθούν ως… πρωταθλητές σε ειδικό photobooth που στήθηκε στην Πλατεία Ποσειδωνίου!
Φέτος, την ομάδα του Μακεδονικού Χαλβά εκπροσώπησε επάξια η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έτρεξε στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, φωτογραφήθηκε στο photobooth και μοιράστηκε με το κοινό μηνύματα δύναμης και ενέργειας, αλλά και οι αθλητές Γιάννης Κονδύλης, Γιώργος Κωνσταντάρας και Χαράλαμπος Πιτσόλης, ο οποίος αναδείχθηκε μεταξύ των δύο πρώτων στη διαδρομή 25χλμ.
Με σύνθημα «Νίκη Είναι η Συμμετοχή», το 9ο Spetses Mini Marathon προσέλκυσε το ενδιαφέρον χιλιάδων ανθρώπων όλων των ηλικιών, από 42 διαφορετικές χώρες. Μεταξύ αυτών, τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους καταξιωμένοι αθλητές και VIP, όπως οι Γιάννης Δρυμωνάκος, Στέφανος Δημητριάδης, Μιχάλης Καλομοίρης, Δημήτρης Κουλούρης, Κρίστελ Βουρνά, Κλέλια και Άννη Πανταζή, Νόρα Δράκου, Μαρία Μπόζη, Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, Τζέλη Σκαρλάτου, Ελισάβετ Πεσιρίδου, Γιώτα Βλαχάκη, Αναστασία Μαρινάκου, Ευαγγελία Πλατανιώτη Μάκης Καλαράς, Εφη Γκουλή, Νίκος Παπαγγελής και πολλοί άλλοι.

Mak_xalvas_9

Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Πόπη Τσαπανίδου

Mak_xalvas_1

Λήδα Παπάζογλου-Βατσάκη, Marketing Manager «Μακεδονικός Χαλβάς», Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Πόπη Τσαπανίδου

Mak_xalvas_6

Μαρία Γεωργάκαινα, Μαίρη Ρετσίνα

Mak_xalvas_4

Άρης Καβατζίκης, Χριστίνα Πολίτη, Στέλιος Καφαντάρης

Mak_xalvas_3

Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Γιάννης Δρυμωνάκος

Mak_xalvas_7

Θάνος Ταρατόρας, Δημήτρης Πέτρου

Mak_xalvas_8

Μαρία Γεωργάκαινα, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης

Mak_xalvas_5

Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Ρένος Ρώτας

Θέλετε κι εσείς ένα θρεπτικό boost στην καθημερινότητά σας; Δοκιμάστε μια μερίδα Μακεδονικού Χαλβά πριν ή μετά από κάθε δραστηριότητα και γεμίστε την κάθε μέρα σας με ενέργεια!

empty alt

Το καλύτερο εστιατόριο στο Λονδίνο για το TripAdvisor (κυριολεκτικά) δεν υπάρχει

Ένας νεαρός συντάκτης φαγητού ονόματι Oobah Butler άρχισε να αναρωτιέται μήπως δεν πηγαίνει κάτι καλά στο Tripadvisor γιατί διάφοροι «ιδιοκτήτες εστιατορίων μου πρόσφεραν δέκα λίρες για να γράψω μια θετική κριτική του χώρου τους, παρόλο που δεν είχα φάει ποτέ εκεί».
empty alt

8-9/4: Το πρώτο Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων

«Πιστεύετε ότι οι Vegan τρώνε μόνο μαρούλια; Ετοιμαστείτε για μια ευχάριστη έκπληξη!». Μας ιντριγκάρει το σλόγκαν του 1ου Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Και αυτό γιατί δεν είναι λίγοι οι μύθοι που κυκλοφορούν γύρω από τη διατροφή των βίγκανς και […]
empty alt

Ραβιόλια εμπνευσμένα από το Star Wars

Ήταν αναμενόμενο. Με αφορμή την πρόσφατη πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας Star Wars (Star Wars: Οι τελευταίοι Jedi), μια αμερικανική πιτσαρία στο Όστιν του Τέξας, σέρβιρε ραβιόλια στο σχήμα του Άστρου του Θανάτου (Death Star), τα οποία μάλιστα κάποιος μπορούσε να συνοδεύσει με ποτά εμπνευσμένα από...
empty alt

Ζεμύθεια 2018: οι βουκολικοί αθλητικοί αγώνες από τη Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ

Όταν ένα τυροκομικό προϊόν τόσο μοναδικό όσο η Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ βγαίνει στο προσκήνιο, δεν θα μπορούσε παρά να «βγει» με έναν μοναδικό τρόπο.
empty alt

Αλλαντικά από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο, χωρίς γλουτένη

Αναζητάς ένα νόστιμο και ελαφρύ σνακ για να «κόψει» την πείνα μέχρι το επόμενο γεύμα; Ή ιδέες για το σχολικό κολατσιό των παιδιών σου; Τη λύση θα σου δώσουν τα ολοκαίνουργια αλλαντικά από 100% φρέσκο ορεινό κοτόπουλο, χωρίς γλουτένη, που μόλις κυκλοφόρησε ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός...
empty alt

«Wasted»: Το ντοκιμαντέρ του Anthony Bourdain κάνει πρεμιέρα

Tο πάθος του Anthony Bourdain για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού (food waste) αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους «WASTED! The Story of Food Waste», το οποίο κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 21.00, αποκλειστικά στο FOX Life, για να αλλάξει τον […]
empty alt

Πώς μπορείς να κερδίσεις χρήματα τρώγοντας αβοκάντο

Αν λατρεύεις την γκουακαμόλε και δεν θα έλεγες «όχι» σε μερικά έξτρα χρήματα, σου έχουμε τη λύση.
empty alt

Τρία νέα πρωτοποριακά προϊόντα προστίθενται στη σειρά τυριών ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες γεύσεις, νέες συσκευασίες που απαντούν στις επιθυμίες και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή
Back To Top