Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 80 χρόνια, ξεχωρίζουμε για την άριστη ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας, ενώ συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε νέες και μοναδικές γεύσεις για κάθε γούστο.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος, εδώ και 80 χρόνια, ξεχωρίζουμε για την άριστη ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων μας, ενώ συνεχίζουμε να ανακαλύπτουμε νέες και μοναδικές γεύσεις για κάθε γούστο. Για εμάς, το φαγητό είναι μια μοναδική εμπειρία, ένα «ταξίδι» που κρύβει συναρπαστικές μυρωδιές, νόστιμες επιλογές και νέες τάσεις. Με τα AB Food Tours ξεκινάμε τη γευστική μας περιπέτεια με στόχο να προτείνουμε ιδιαίτερες γεύσεις από όλο τον κόσμο. Έτσι, εδώ και λίγες ημέρες, με σύνθημα «Let’s Snack», φέρνουμε τα πιο λαχταριστά αλμυρά και γλυκά σνακ, μόνο στα ΑΒ.

Τα ΑΒ Food Tours μας, ξεκινούν από την Ελλάδα για να φτάσουν σε κάθε γωνιά της γης, να ανακαλύψουν και να φέρουν σε επιλεγμένα καταστήματα, 62 από τις πιο ιδιαίτερες επιλογές σνακ για κάθε ώρα της ημέρας, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Εκλεκτές σοκολάτες με ιδιαίτερες γεμίσεις, τραγανά γλυκά και αλμυρά ποπ κορν, σπάνιοι ξηροί καρποί με εξωτικές γεύσεις, λαχταριστά αλμυρά και γλυκά μπισκότα, είναι μόνο μερικές από τις πεντανόστιμες επιλογές που έρχονται στα ειδικά stands επιλεγμένων καταστημάτων μας.

Ανακαλύψτε τους 62 κωδικούς μοναδικής νοστιμιάς από όλο τον κόσμο και αφήστε την ΑΒ να σας ταξιδέψει στη γεύση!

Γιατί οι πιο συναρπαστικοί συνδυασμοί γεύσεων δεν είναι πλέον μακριά…είναι μόνο στα ΑΒ!

Let’s snack!

Μάθετε περισσότερα στο https://www.ab.gr/products/food-tours

80 χρόνια | Αφιερωμένοι σε εσάς!

empty alt

Η νέα hot vlogger μαγειρικής στο YouTube είναι 106 ετών

Αν πιστεύεις ότι είσαι υπερβολικά μεγάλος σε ηλικία για να φτιάξεις ένα vlog, δεν έχεις γνωρίσει ακόμα τη Mastanamma.
empty alt

Η γαστρονομική έκθεση «Ελλάδος γεύση» συνεχίζεται

Έχει ξεκινήσει από τις 18 και θα διαρκέσει έως τις 21 Μαΐου, η έκθεση «Ελλάδος Γεύση» που φιλοξενείται στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Στην έκθεση συμμετέχουν οι περιφέρειες Αττικής, Νοτίου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Κεντρικής Μακεδονίας προβάλλοντας τη γαστρονομία των περιοχών τους.
empty alt

Οι εραστές των ζυμαρικών, είναι πιο υγιείς

Η σταρ του ιταλικού σινεμά, Σοφία Λόρεν, είχε πει κάποτε ότι χρωστά τη λυγερή σιλουέτα της στις μακαρονάδες: «Ο,τι βλέπετε, το χρωστάω στο spaghetti».
empty alt

Μια σάλτσα από την Ανατολή κατακτά την Ευρώπη

Μια σάλτσα που έρχεται από το Χαλέπι της Συρίας και η οποία χρησιμοποιείται συχνά στην τουρκική κουζίνα, η λεγόμενη Muhammara, έχει αρχίσει να εξαπλώνεται και στη δυτική γαστρονομία χάρη στην ιδιαίτερη γεύση και την ευελιξία της, καθώς μπορεί να αναλάβει πολλούς ρόλους: να χρησιμοποιηθεί ως...
empty alt

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το μενού που ετοίμασε ο Έκτορας Μποτρίνι για το δείπνο Τσίπρα -Τζεντιλόνι

Ο Έκτορας Μποτρίνι ήταν ο σεφ που επιμελήθηκε το επίσημο δείπνο του πρώτου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Ιταλίας.
empty alt

Πώς μπορείς να κάνεις πρόταση γάμου με ένα αβοκάντο

Είναι γνωστό ότι το αβοκάντο γνωρίζει μεγάλες δόξες διεθνώς, αλλά πλέον η υπόθεση φαίνεται να… έχει ξεφεύγει. Γιατί η νέα τάση που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο είναι να κάνεις πρόταση γάμου με ένα αβοκάντο! Όχι, δεν πρόκειται για φάρσα: ο ερωτευμένος, αφού κόψει στα δύο το...
empty alt

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα… παξιμάδι

Γεννημένος στις Κυκλάδες, ο Μανώλης Καραμολέγκος μεγάλωσε στον οικογενειακό φούρνο των γονιών του, όπου είχε την τύχη να γευτεί ίσως ένα από τα νοστιμότερα παξιμάδια της Ελλάδας.
empty alt

Ελληνικές γεύσεις με παγκόσμια λάμψη αποκλειστικά στα ΑΒ

Έξι προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανήκουν στις σειρές «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και «ΑΒ Επιλογή», ξεχώρισαν στο φετινό διαγωνισμό του International Taste Institute.
Back To Top