Τα Ηπειρώτικα Αυγά, της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε., που για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρουν σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες, μας συστήνονται ξανά με νέο λογότυπο και νέο tagline καθώς και νέες συσκευασίες δίνοντας έμφαση στον τόπο προέλευσης αυτών.

Τα Ηπειρώτικα Αυγά, της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε., που για περισσότερα από 50 χρόνια προσφέρουν σε κάθε ελληνικό νοικοκυριό φρέσκα αυγά από κότες ταϊσμένες με αγνές πρώτες ύλες, μας συστήνονται ξανά με νέο λογότυπο και νέο tagline καθώς και νέες συσκευασίες δίνοντας έμφαση στον τόπο προέλευσης αυτών.

O σχεδιασμός του λογοτύπου, που πραγματοποιήθηκε από την αία* relate, φέρνει έναν αέρα χωριάτικου παντοπωλείου και συσκευασίας με αίσθηση vintage μεταπολεμικής εποχής καθώς τα Ηπειρώτικα Αυγά είναι αυγά όπως τα ξέραμε παλιά στις διακοπές στο χωριό, αυγά νόστιμα με βαθύ πορτοκαλί κρόκο.

Η λογική πίσω από το σχεδιασμό του νέου λογοτύπου ήταν να δημιουργηθεί ένα στιβαρό λογότυπο που να μπορεί να εφαρμοστεί από την συσκευασία, που είναι και ο κυριότερος χώρος εμφάνισης του λογοτύπου, μέχρι τη σήμανση φορτηγών και γραφείων αλλά και για χρήση digital και video.

Ipeirotika_avga_packaging

Αποφασίστηκε η αυστηρή διχρωμία (χρώμα + μαύρο) για να υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του χρώματος ανάλογα με τους κωδικούς των διαφορετικών τύπων αυγών. Ανάμεσα στους 20 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων, που προσφέρουν στην ελληνική αγορά τα Ηπειρώτικα Αυγά, συμπεριλαμβάνεται και η ανανεωμένη συσκευασία που διαμορφώθηκε, από την αία* relate, για το Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού (500ml), που είναι και το πρώτο στην κατηγορία του που διατηρείται στο ψυγείο.

Ipeirotika_avga_aspradi

Τέλος, σαν εταιρικό χρώμα διατηρήθηκε το προϋπάρχον μωβ ενισχυμένο σε μια πιο δυνατή απόχρωση με λιγότερο μπλε και περισσότερο κόκκινο. Το σήμα διαμορφώθηκε σε ένα αυγό με τεχνική χαρακτικής με το εταιρικό μωβ σε οβάλ από πίσω ώστε να θυμίζει τον Ήλιο που ανατέλλει από τα βουνά της Ηπείρου. Όσον αφορά τη γραμματοσειρά του λογοτύπου, είναι γραμμένη σε vintage αισθητική και λογική που να θυμίζει σφραγίδα παντοπωλείου ή ταμπέλα κωδικοποίησης αποθήκης stencil. Δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στο να είναι ο χρωματισμός σε πλακάτες καθαρές φόρμες ώστε το λογότυπο να μπορεί να αναπαραχθεί με οποιαδήποτε τεχνική ακόμα και με stencil και να αυξομειώνεται σε μέγεθος χωρίς να χάνει σε ευκρίνεια.

Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο που δόθηκε έμφαση από τα Ηπειρώτικα Αυγά είναι ότι πλέον φέρουν το σήμα του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», στρατηγικού συνεργάτη της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. Αυτή η πολυεπίπεδη συνεργασία εξασφαλίζει μέσω του δικτύου της «Πίνδος», πραγματικά φρέσκα αυγά στους καταναλωτές καθώς η διανομή πραγματοποιείται εντός 24 ωρών από την παραγωγή τους σε όλη τη χώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.ipirotika-avga.gr/index.php/el/

empty alt

Στις 6 Ιουνίου πάμε κέντρο για να δοκιμάσουμε κρασιά Χατζημιχάλη

Αν δεν πρόλαβες να πας σε κάποιο Οινοποιείο για να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου κρασιά με τις «Ανοιχτές Πόρτες», την Τρίτη 6 Ιουνίου είναι η επόμενη ευκαιρία σου! Τα κρασιά του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Αταλάντη θα πραγματοποιήσουν ένα γευσιγνωστικό δείπνο στο Roof Garden του Monk Wine...
empty alt

Ο τούρκος… χασάπης που έγινε viral!

Συμπεριφέρεται στο κρέας με τρυφερότητα και ιδιαίτερη φροντίδα… Και όταν έρχεται η ώρα να το αλατίσει, τότε η στιγμή γίνεται viral! Ο άντρας που κατάφερε να εισβάλει στα social media το 2017 και να τα αναστατώσει ονομάζεται Nusret Gökçe και είναι Τούρκος κρεοπώλης και σεφ.
empty alt

Τρελαίνεσαι για τηγανητές πατάτες;

Το ότι γενικά πρέπει να αποφεύγεις τα τηγανητά το ξέρεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να το τηρήσεις και πάντα βέβαια, ειδικά όταν πρόκειται για τηγανητές πατάτες, ένα φαγητό που λατρεύουν πολλοί ως συνοδευτικό αλλά και ως κυρίως! Όμως, η επιστήμη ήρθε να «χτυπήσει αλύπητα» και […]
empty alt

Διαγωνισμός: Σχεδίασε ένα χώρο εστίασης

Μετά το πρόγραμμα «ROOM18: Το Νέο Αστικό Ξενοδοχείο» (2016) η Διεθνής Επιθεώρηση Αρχιτεκτονικής Δομές προκήρυξε έναν Διεθνή Διαγωνισμού Σχεδιασμού με αντικείμενο το σχεδιασμό ενός εσωτερικού χώρου εστίασης για 8 άτομα, εμβαδού 24-30μ2.
empty alt

Το καλύτερο εστιατόριο για… μοναχικούς!

Φίλοι, συγγενείς, γνωστοί, συνάδελφοι, γείτονες, συμμαθητές, τέλος πάντων όσοι γνωρίζετε είναι απασχολημένοι, αλλά εσείς παρόλα αυτά θέλετε να δειπνήσετε και γιατί όχι, αν προκύψει θα γνωρίσετε και νέους φίλους! Λοιπόν ένα εστιατόριο στην Φινλανδία έχει τη λύση.
empty alt

Στις ΗΠΑ ανοίγει ένα μουσείο για το αβοκάντο

Και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα για το αβοκάντο, το απόλυτο φρούτο της γενιάς των Millennials, έρχονται το καλοκαίρι τα εγκαίνια ενός Μουσείου του Αβοκάντο (του λεγόμενου CADO Museum) στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.
empty alt

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ από τη MISKO! Ο πιο νόστιμος διαγωνισμός… μόλις ξεκίνησε!

Η MISKO, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, κάνει τη ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ με τον πιο γευστικό διαγωνισμό και πολλά πλούσια δώρα! Ο διαγωνισμός ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του έτους! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις το […]
empty alt

Παρουσιάστηκε ο νέος Οδηγός MICHELIN Main Cities of Europe 2019

Η Michelin, με μεγάλη χαρά, παρουσίασε στη Βιέννη τον Οδηγό MICHELIN Main Cities of Europe 2019. Στη φετινή έκδοση του Οδηγού, συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά η Ισλανδία και η Κροατία.
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top