To 2016 ήταν η χρονιά του sushi burger- το 2017 φαίνεται να ανήκει στο cloud egg! Αυτά τα αυγά έχουν γίνει το νέο trend που τρως για πρωινό και σου φτιάχνει τη διάθεση καθώς ο κρόκος στη μέση αντιπροσωπεύει τον ήλιο και τα φουσκωμένα ασπράδια μοιάζουν με […]
To 2016 ήταν η χρονιά του sushi burger- το 2017 φαίνεται να ανήκει στο cloud egg!
Αυτά τα αυγά έχουν γίνει το νέο trend που τρως για πρωινό και σου φτιάχνει τη διάθεση καθώς ο κρόκος στη μέση αντιπροσωπεύει τον ήλιο και τα φουσκωμένα ασπράδια μοιάζουν με σύννεφα!
Πολύ εύκολο να το φτιάξει ο καθένας μας, αρκεί να διαχωρίσεις τα ασπράδια από τους κρόκους και να τα χτυπήσεις για να γίνουν αφράτα.
Τα ψήνεις στον φούρνο και μετά προσθέτεις τον «ήλιο» που θα ψηθεί και αυτός με τη σειρά του.
Η φωτογραφία και το ανέβασμα στα social είναι προαιρετική.
Ορισμένοι μάλιστα το προχωράνε ένα βήμα παρακάτω, προσθέτοντας κι άλλα υλικά στα ασπράδια, όπως μπέικον, τυρί ή βότανα.
Αν αναλογιστούμε ότι υπάρχουν λαοί που απλά ξεχνάνε τι θα πει ήλιος, και αν αξιολογήσουμε σωστά την διατροφική αναγκαιότητα της πρωτεϊνης, καλά κάνουν!
Εμείς τα έχουμε ανάγκη, λες;
Από την Αλεξάνδρα Παπαδάκη