Έξι προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανήκουν στις σειρές «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και «ΑΒ Επιλογή», ξεχώρισαν στο φετινό διαγωνισμό του International Taste Institute.

Έξι προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που ανήκουν στις σειρές «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και «ΑΒ Επιλογή», ξεχώρισαν στο φετινό διαγωνισμό του International Taste Institute.

Γεμίσαμε αστέρια! Αστέρια με παγκόσμια λάμψη και αξία, τα οποία αντανακλούν την ανώτερη γεύση των γνήσιων ελληνικών προϊόντων, που φροντίζουμε να βρίσκετε καθημερινά στα ράφια των καταστημάτων ΑΒ. Από αυτά τα αστέρια, που μας κάνουν υπερήφανους για τις επιλογές μας, τη στήριξη στους Έλληνες παραγωγούς και την ανάδειξη της γευστικής παράδοσης της χώρας μας.

Έξι από αυτά τα προϊόντα, τέσσερα από τη σειρά «Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» και δύο από τη σειρά «ΑΒ Επιλογή», «λάμπουν» πια ακόμη περισσότερο, καθώς επέστρεψαν με επτά συνολικά χρυσά αστέρια Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Awards) από το φημισμένο διεθνή διαγωνισμό του International Taste Institute (ITI) 2020.

Πρόκειται για τα:

«ΑΒ Επιλογή» Κρανιός, Superior Taste Award με δύο Αστέρια! Το εξαιρετικά νόστιμο αυτό ψάρι, με αφράτο και τρυφερό ψαχνό, αποτελεί πλούσια πηγή ανόργανων στοιχείων, βιταμίνης D και λιπαρών οξέων που ο οργανισμός μας δεν μπορεί να συνθέσει από μόνος του.
«ΑΒ Επιλογή» Κοτόπουλο από Γιαννιώτικες φάρμες «Μαργαρίτα», Superior Taste Award με ένα Αστέρι. Το κοτόπουλο μεγαλώνει στην ορεινή περιοχή των Ιωαννίνων με 100% φυτικές τροφές, το 65% των οποίων αποτελεί το καλαμπόκι, που του χαρίζουν αυτήν την ανώτερη γεύση.
«Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» παξιμάδια Κυθήρων λαδιού, Superior Taste Award με ένα Αστέρι. Ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας, παρασκευάζονται με ελαιόλαδο Κυθήρων και την παραδοσιακή συνταγή του νησιού.
«Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» κριθαρένιο παξιμαδάκι πετρόμυλου Ασή Γωνιάς Κρήτης, Superior Taste Award με ένα Αστέρι. Προέρχεται από ένα από τα ορεινότερα χωριά της Κρήτης και φτιάχνεται όπως τα παλιά τα χρόνια, με αλεύρι κριθαρένιο ολικής άλεσης αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρόμυλο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και προζύμι.
«Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» χυλοπιτάκι Κορίνθου, Superior Taste Award με ένα Αστέρι. Ονομαστό για την εξαιρετική του νοστιμιά, παρασκευάζεται με παραδοσιακό τρόπο από σιμιγδάλι, φρέσκα αυγά και φρέσκο παστεριωμένο αγελαδινό γάλα.
«Η ΑΒ κοντά στην ελληνική γη» γλυκός τραχανάς Λαμίας, Superior Taste Award με ένα Αστέρι. Φτιάχνεται με τις πατροπαράδοτες μεθόδους της Φθιώτιδας, από σκληρό σιτάρι και φρέσκο παστεριωμένο πρόβειο γάλα και φημίζεται για την υπέροχη γεύση του.

Απολαύστε και εσείς τα βραβευμένα ελληνικά προϊόντα που θα βρείτε στα καταστήματα ΑΒ, ανάμεσα σε πολλές ακόμη προτάσεις, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη νοστιμιά τους.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για ό,τι θέλεις να είσαι!
Και είναι ωραίο να γεμίζουν με «αστέρια» τα αγαπημένα σου προϊόντα!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

ab_otithes

 

empty alt

Η Αντζελίνα Τζολί μαγειρεύει και τρώει… ταραντούλες και σκορπιούς!

Φυσικά δε περιμένει κανείς η Αντζελίνα Τζολί να είναι μια κλασική μαμά, που να μαγειρεύει στα παιδιά της βαρετά φαγητά… κεφτεδάκια με πατάτες και ρολό κιμά.
empty alt

Πώς οι κοτομπουκιές ενός έφηβου έσπασαν το Twitter

Όταν ο νεαρός Wilkerson ζήτησε από τα Wendy’s δωρεάν κοτομπουκιές για ένα χρόνο, με αντάλλαγμα retweets, η εταιρεία απάντησε λακωνικά τον αριθμό που ήθελε: 18 εκατομμύρια! Ένα απίστευτο νούμερο, όπως καταλαβαίνεις.
empty alt

Ένα δαχτυλίδι φτιαγμένο από Campari

Το Campari, το γνωστό λικέρ με το έντονο κόκκινο χρώμα, μεταμορφώθηκε σε βρώσιμα «δαχτυλίδια κοκτέιλ», ιδανικά για όσες αγαπούν τα κοσμήματα και… το αλκοόλ.
empty alt

Στο Μπρούκλιν άνοιξε ένα εστιατόριο αφιερωμένο στο αβοκάντο

Με το αβοκάντο να αποτελεί σίγουρα μια από τις πιο φωτογραφημένες λιχουδιές στο Instagram, ήταν μάλλον θέμα χρόνου να ανοίξει και το πρώτο εστιατόριο αφιερωμένο σε αυτό.
empty alt

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος στην 5η Food Expo με νέα προϊόντα

Στην μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών της Ν.Α. Ευρώπης παρουσίασε η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος τα νέα προϊόντα Μουστάρδας και Έξτρα Παρθένου Ελαιόλαδου καθώς και τις νέες επαγγελματικές συσκευασίες της.
empty alt

Το Bahar Project έρχεται στην Αθήνα να σου συστήσει άλλες κουζίνες και πολιτισμούς!

Σε λίγες μέρες έρχεται στην Αθήνα το Bahar Project, ένα ταξίδι ανακάλυψης και γνώσης μέσα από τη μαγειρική.
empty alt

Γνώρισε την ιταλική γαστρονομία σε ένα μεγάλο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη

Μια πρωτότυπη διοργάνωση φιλοξενεί η Τεχνόπολη στο Γκάζι από τις 13 έως τις 16/4: στο «Φεστιβάλ των δύο πολιτισμών: Ελλάδα-Ιταλία», οι κουλτούρες των δύο γειτονικών χωρών συνομιλούν μέσα από ένα πλήθος δράσεων για τη μουσική, το θέατρο, το χορό, τον κινηματογράφο, τη ζωγραφική, τη γλώσσα, τη μόδα...
empty alt

Περισσότερα χρήματα της γενιάς των Μιλένιαλ πηγαίνουν στον καφέ παρά στην αποταμίευση

Αν δεν μπορείς να φανταστείς την ημέρα σου χωρίς δύο (και τρία και τέσσερα….) φλιτζάνια καφέ, τότε είσαι ένας άξιος εκπρόσωπος της γενιάς των Μιλένιαλ.
Back To Top