Σου έχει τύχει να πας σε ένα καλό εστιατόριο και να δεις κάποιον να πιάνει το φαγητό του… με το χέρι; Ετοιμάσου τώρα να μάθεις πώς σε εστιατόριο στην Αγγλία όχι μόνο στο επιτρέπουν αλλά στο επιβάλλουν κιόλας!
Αν πας στο Brown & Bean στο Πλίμουθ, που προσφέρει μοντέρνα ευρωπαϊκή κουζίνα, το πρώτο από τα εννιά πιάτα του μενού δεν θα σου σερβιριστεί στο πιάτο αλλά στο χέρι σου.
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, και νικητής του βρετανικού Masterchef το 2012, Anton Piertrowski βρήκε αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο για να σερβίρει το αφυδατωμένο χοιρινό με «καμμένο» πουρέ μήλου και ανθό από ραπανάκι και μήλο.
Πραγματικά πρωτότυπος τρόπος για να γίνει το εστιατόριό σου θέμα συζήτησης, αν και θα θέλαμε να μάθουμε πώς το αντιμετώπισαν οι πρώτοι πελάτες που το δοκίμασαν!
Πάντως ο λαντζέρης στην κουζίνα σίγουρα θα πήρε μια ανάσα…