Συμπεριφέρεται στο κρέας με τρυφερότητα και ιδιαίτερη φροντίδα… Και όταν έρχεται η ώρα να το αλατίσει, τότε η στιγμή γίνεται viral! Ο άντρας που κατάφερε να εισβάλει στα social media το 2017 και να τα αναστατώσει ονομάζεται Nusret Gökçe και είναι Τούρκος κρεοπώλης και σεφ.
Συμπεριφέρεται στο κρέας με τρυφερότητα και ιδιαίτερη φροντίδα… Και όταν έρχεται η ώρα να το αλατίσει, τότε η στιγμή γίνεται viral! Ο άντρας που κατάφερε να εισβάλει στα social media το 2017 και να τα αναστατώσει ονομάζεται Nusret Gökçe και είναι Τούρκος κρεοπώλης και σεφ. Τα τελευταία 24ωρα ο εν λόγω χασάπης έχει καταφέρει να σαρώσει, όχι λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης αλλά χάρη στο ιδιαίτερο ταπεραμέντο του. Αρκεί να δει κανείς τα βίντεο που ανεβάζει στο Instagram. O Gökçe κόβει με αέρινες κινήσεις το κρέας, το απλώνει με μαεστρία και στο τέλος ρίχνει αλάτι με απίστευτο τρόπο και φινέτσα. Το βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που τον δείχνει να κόβει και να αλατίζει με το δικό του μοναδικό στιλ μια μπριζόλα, έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια views και ανεβαίνει!
Τώρα, ο διάσημος πλέον χασάπης, σκοπεύει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά και στην Αγγλική πρωτεύουσα καθώς σκοπεύει εκεί να ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, σκοπός του είναι να επεκτείνει την αλυσίδα των εστιατορίων του με την επωνυμία Nusr-et σε Λονδίνο αλλά και Νέα Υόρκη τους ερχόμενους μήνες. Ο ίδιος δεν ομιλεί την αγγλικήν ή όποια άλλη ξένη γλώσσα, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να «επικοινωνεί με τον κόσμο μέσω του κρέατος».
«Δεν θέλω να κάνω επίδειξη, απλά αυτό είναι το σήμα κατατεθέν μου, η υπογραφή μου. Μπορείς να το δεις ως μια τελευταία πινελιά σε έναν πίνακα ζωγραφικής…», δηλώνει ο ίδιος.
Δείτε το βίντεο: