Ένα από τα ακριβότερα (αν όχι το ακριβότερο) σοκολατένια αυγά παρουσίασε η σοκολατοποιία πολυτελείας Godiva διά χειρός της pastry chef Cherish Finden.
Φτιαγμένο στο χέρι, από μαύρη βελγική σοκολάτα, διακοσμήθηκε με βρώσιμα φύλλα χρυσού και το βάρος του έφτασε τα 25 κιλά. Για την κατασκευή του η Cherish και η ομάδα της αφιέρωσαν πάνω από 192 ώρες.
Συνοδευόμενο από πέντε μικρότερα χειροποίητα πασχαλινά αυγά, εκτέθηκε στην μπουτίκ του οίκου, στο κέντρο του Λονδίνου.
Το κόστος του; Πέντε χιλιάδες λίρες (5.700 ευρώ).
«Περάσαμε ολόκληρες νύχτες δουλεύοντας. Ζητήσαμε ακόμα και να μας στείλουν ειδικά εργαλεία από την έδρα της εταιρείας στο Βέλγιο, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα δημιουργήσουμε τίποτα λιγότερο από ένα αριστούργημα», σχολίασε η chef.
Αυτή κι αν θα ήταν επένδυση για το βαφτιστήρι σου.