Λίγο τα social media, λίγο η κρίση, οι εστιάτορες ανά τον κόσμο στίβουν το κεφάλι τους για να βρουν πρωτότυπες ιδέες και να προσελκύσουν πελατεία.
Λίγο τα social media, λίγο η κρίση, οι εστιάτορες ανά τον κόσμο στίβουν το κεφάλι τους για να βρουν πρωτότυπες ιδέες και να προσελκύσουν πελατεία. Και κάπως έτσι είδαμε και λουκουμάδες από μακαρόνια…
Τα donuts αυτά φτιάχνονται στη Νέα Υόρκη, στο εστιατόριο “Pop pasta”. Οι ιδιοκτήτες λένε ότι έμπνευση για το πρωτότυπο αυτό φαγητό αποτέλεσε η ναπολιτάνικη κουζίνα, και κατάφεραν να το φτιάξουν συνδυάζοντας την μακαρονόπιτα και την ομελέτα με μακαρόνια με το κλασικό αμερικάνικο donut.
Και μόνο που το διαβάζεις, κάτι σου έρχεται- και δεν είναι πείνα.
Θα σου το κάνω ακόμα καλύτερο αφού το μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει διαφορετικές εκδοχές της αλμυρής λιχουδιάς: Donut με ελιά και σκόρδο, με κόκκινη σάλτσα, με κολοκυθάκι, καρμπονάρα, με κιμά.
Ας μας πει ένας food blogger γιατί έχει γίνει αυτός ο μεταλλαγμένος λουκουμάς viral- δεν μπορεί, πέρα από την ευφάνταστη πρωτοτυπία, θα διαθέτει και ωραία γεύση. Όχι;