Μέτρια   Μερίδες : 2   18.31-21.00  

Ποιος είπε ότι η  σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;

Υλικά:

2 μεγάλες ή 4 μικρές φέτες ψάρι (μαγιάτικο, σφυρίδα, συναγρίδα ή κάποιο σφιχτόσαρκο)

1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο

2 ώριμες ντομάτες, τριμμένες

1/2 φλιτζ. φρέσκος ψιλοκομμένος βασιλικός

2 κ.σ. κορινθιακή σταφίδα

2 κ.σ. κουκουνάρια

Αλάτι & πιπέρι

Οδηγίες:

Αλατοπιπερώστε τις φέτες ψαριού και βάλτε τις σε ένα πιρέξ. Περιχύστε τις με τη ντομάτα και το λάδι, πασπαλίστε με τον βασιλικό και αλατοπίπερο. Ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 35΄.

empty alt

Πουρές από κουκιά

Ένα πιάτο με υψηλή διατροφική αξία.
empty alt

Λαζάνια με μανιτάρια

Βάλτε τα μανιτάρια ανάμεσα σε λαζάνια και εντυπωσιάστε. 
empty alt

Λαβράκια με άγρια μανιτάρια

Αν ψάχνετε να βγάλετε λαβράκι, αυτή η συνταγή είναι για εσάς! 
empty alt

Κοτόσουπα με καλαμπόκι

Μία νόστιμη και πιο γκουρμέ εκδοχή για εκείνους που λατρεύουν τις σούπες.
empty alt

Carpaccio κρέατος

Απαιτεί χρόνο και καλή προετοιμασία αυτό το πιάτο, αλλά θα έχετε για πολύ καιρό στο ψυγείο σας μια διαφορετική πρόταση.
empty alt

Βίδες με μπακαλιάρο και ελιές καλαμών

Ψάρι με ζυμαρικά είναι η πρωτότυπη γεύση που θα σας ξαφνιάσει.
empty alt

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα gluten free

Πανεύκολα μπισκότα χωρίς γλουτένη που μπορείτε να φτιάξετε τα Χριστούγεννα και όχι μόνο...
empty alt

Σπιτικό ψωμί

Φρέσκο και τραγανό σπιτικό ψωμί από τα χεράκια σας. Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή για τους λάτρεις του ψωμιού.
Back To Top