Μέτρια | Μερίδες : 2 | 18.31-21.00 |
Ποιος είπε ότι η σταφίδα ταιριάζει μόνο στο κέικ;
Υλικά:
2 μεγάλες ή 4 μικρές φέτες ψάρι (μαγιάτικο, σφυρίδα, συναγρίδα ή κάποιο σφιχτόσαρκο)
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 ώριμες ντομάτες, τριμμένες
1/2 φλιτζ. φρέσκος ψιλοκομμένος βασιλικός
2 κ.σ. κορινθιακή σταφίδα
2 κ.σ. κουκουνάρια
Αλάτι & πιπέρι
Οδηγίες:
Αλατοπιπερώστε τις φέτες ψαριού και βάλτε τις σε ένα πιρέξ. Περιχύστε τις με τη ντομάτα και το λάδι, πασπαλίστε με τον βασιλικό και αλατοπίπερο. Ψήστε το ψάρι σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για 35΄.