Εξωτική γεύση με κοτόπουλο και ανανά.
Εχει τους φαν του αυτό το πιάτο αλλά σε αυτή την εκδοχή θα αποκτήσει και άλλους.
Το δημοφιλές γλυκό που πάντα εντυπωσιάζει
Ένα γλύκισμα που τρώγεται με το κουτάλι - το μεγάλο!.
Η διαφορετική γεύση του κοτόπουλου αναδυκνύεται με αυτή τη συνταγή
Ξεχωριστός συνδυασμός μήλου και λουκάνικου
Ο πετυχημένος συνδυασμός κρέατος και λαχανικού σε αυτό το πιάτο
Υλικά:
3 μελιτζάνες
200 γρ. αλεύρι
2 μοτσαρέλες φρέσκες
400 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
200 γρ. πεκορίνο τριμμένο
300 γρ. σάλτσα ντομάτας
ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Οδηγίες:
Καθαρίζουμε τις μελιτζάνες, τις κόβουμε στη μέση κάνοντας σχήμα ζέβρας, δηλαδή βγάζουμε μία λωρίδα δέρμα, μία όχι κ. λ. π. Την κόβουμε μακρόστενα ή ροδέλες ύψους 1 εκατοστού. Τις βάζουμε μέσα σε νερό με αλάτι ψιλό για να φύγει η πικράδα για 1 ώρα περίπου. Αφήνουμε να στραγγίξουν, τις περνάμε στη συνέχεια από το αλεύρι και τις τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο. Τις αφήνουμε να είναι λίγο σκληρές. Στραγγίζουμε καλά από το λάδι σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και στη συνέχεια σε ένα ταψί κάνουμε μία στρώση από τις μελιτζάνες. Από πάνω κάνουμε μία δεύτερη στρώση με σάλτσα ντομάτας και από πάνω μία στρώση με το πεκορίνο, την παρμεζάνα και τη μοτσαρέλα κομμένη σε ροδέλες. Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία τουλάχιστον για 1 φορά ακόμα. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180° για 10 – 15 λεπτά και στο τέλος τις βάζουμε λίγο στο γκριλ για να τις σερβίρουμε. Τρώγονται και κρύες.
Ορεκτικό με την γεύση του συνδυασμού κουκουναριών και σταφίδας.
Τολμήστε αυτόν τον συνδυασμό και το αποτέλεσμα αναμφίβολα θα σας δικαιώσει.