Γυρίζεις μια μέρα κουρασμένος από τη δουλειά και αποφασίζεις να τηγανίσεις δύο αυγά. Τι πιο εύκολο, σκέφτεσαι; Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τόσο εύκολο.
Τα οφέλη ενός φυσικού χυμού μήλου είναι αναντικατάστατα, όμως η διαδικασία παρασκευής του χρονοβόρα και κοπιαστική. Εκτός αν υπάρχει στο σπίτι ένας από εκείνους τους σύγχρονους αποχυμωτές, που τα κάνουν όλα γρήγορα, καθαρά και συμφέρουν.
Κάποιοι προσθέτουν γάλα στα αυγά σκραμπλ, άλλοι κρέμα γάλακτος και άλλοι φέτες μπέικον. Και εκεί που νόμιζες ότι τα έχεις δει όλα, σίγουρα δεν θα μπορούσες να φανταστείς να προσθέσεις γούστερ σος (Worcestershire), τη βρετανική σάλτσα που συνδυάζει αντζούγιες, σκόρδο, ξίδι, μελάσα, αλάτι, κρεμμύδι, πιπεριές τσίλι και […]