Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ, με τη νέα της πρωτοβουλία «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό», προσκαλεί το κοινό να συμμετέχει σε μία δράση που συνδυάζει την αγάπη για τη ζαχαροπλαστική και την τέχνη, με την κοινωνική προσφορά.  

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψησίματος (World Baking Day), μας καλεί να «ζαχαροπλάσουμε» το αγαπημένο μας γλυκό και να συμμετέχουμε στη δημιουργία του πιο γλυκού κολάζ για να στηρίξουμε το  «Μαζί για το Παιδί». Για κάθε μία συμμετοχή, η ΓΙΩΤΗΣ θα προσφέρει ένα προϊόν της για την κάλυψη αναγκών σίτισης παιδιών που στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί». 

 Τα βήματα για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό», είναι απλά:

  • «Ζαχαροπλάθουμε» το αγαπημένο μας γλυκό με προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ
  • Φωτογραφίζουμε το γλυκό μας και ανεβάζουμε τη φωτογραφία του στο
    www.jotis-zacharoplathoume.gr, από 20/5 έως 02/6/2024.

 

Όλες οι φωτογραφίες που θα ανέβουν στο  www.jotis-zacharoplathoume.gr θα μεταμορφωθούν στο πιο «γλυκό κολάζ» με τη δημιουργική επιμέλεια του visual designer Xάρη Τσέβη. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό παίρνουν μέρος σε κλήρωση και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια επώνυμη κουζινομηχανή και 20 πακέτα απολαυστικών προϊόντων ΓΙΩΤΗΣ.

 

Η εταιρία ΓΙΩΤΗΣ με το «γλυκό κίνημα» «Ζαχαροπλάθουμε» μεταδίδει την αγάπη της για τη ζαχαροπλαστική και μας εμπνέει με πρωτότυπες συνταγές και tips! «Ζαχαροπλάθουμε» σημαίνει φτιάχνουμε υπέροχα σπιτικά γλυκά με αγάπη και τα μοναδικά και ποιοτικά προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, συμμάχους για σίγουρη επιτυχία σε κάθε γλυκιά δημιουργία.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό «Ζαχαροπλάθουμε για καλό σκοπό» και τους Όρους Συμμετοχής, στο www.jotis-zacharoplathoume.gr.

empty alt

Η διατροφική αξία της ρόκας

Η ρόκα προστίθεται συχνά σε σαλάτες, σάντουιτς και πολλά φαγητά και ξεχωρίζει λόγω της ιδιαίτερης γεύσης και της «πικάντικης» αίσθησης που χαρίζει στα πιάτα.
empty alt

H δουλειά σαμποτάρει την προσπάθειά σου να αδυνατίσεις;

Ξεκινάς δίαιτα κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, λίγο μετά το Πάσχα. Και πάντα συμπίπτει με τη λήξη της άδειάς σου και την επιστροφή στο γραφείο.
empty alt

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της νηστείας

Διανύουμε την περίοδο της Σαρακοστής πριν το Πάσχα και πολύς κόσμος έχει ήδη ξεκινήσει να νηστεύει. Η νηστεία έχει μεγάλη θρησκευτική αξία αλλά το ερώτημα παραμένει: είναι ευεργετική για την υγεία μας όταν γίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα; Τα μειονεκτήματα Κύριο χαρακτηριστικό της διατροφικής...
empty alt

Το μυστικό για ασυναγώνιστα λαχανικά τουρσί

Ίσως ακούγεται απλό το να κάνεις ένα λαχανικό τουρσί, για να απογειώσεις όμως το αποτέλεσμα μπορείς να δοκιμάσεις τη συμβουλή που δίνει ο Mark Bittman στο βιβλίο του «How to Cook»: να ξεκινήσεις τη διαδικασία ψήνοντας το λαχανικό.
empty alt

Ελιές Καλαμών – ένας θησαυρός στο πιάτο σου

Εκτός από υπέροχη γεύση προσφέρουν πολύτιμα οφέλη στον οργανισμό σου. Οι ελιές της Καλαμάτας είναι ένας τύπος ελιάς που πήρε το όνομά του από την πόλη της Καλαμάτας, όπου καλλιεργήθηκαν για πρώτη φορά.
empty alt

Η καλή… δίατα από το πρωινό φαίνεται!

  Αν θες να προσέχεις τη διατροφή σου και αν είσαι στην προσπάθεια να ελέγχεις το βάρος σου ή ακόμα και να χάσεις κάποια παραπανίσια κιλά, το πρωινό είναι ένα γεύμα που όχι μόνο δεν πρέπει να αποκλείεις αλλά πρέπει συνειδητά να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα.
empty alt

Strawberry fields forever – ή τα πάντα για τη φράουλα!

  Η φράουλα (Fragaria ananassa) προέρχεται από την Ευρώπη τον 18ο αιώνα. Είναι ένα υβρίδιο δύο ειδών άγριας φράουλας από τη Βόρεια Αμερική και τη Χιλή.
empty alt

Ίσως γι’ αυτό τα βράδια θέλεις να φας ό,τι υπάρχει στο ψυγείο σου

Αν καθημερινά αρχίζεις να πεινάς μετά το απόγευμα, με αποτέλεσμα τελικά να κάνεις νυχτερινές επιδρομές στο ψυγείο, ίσως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το βράδυ ανεβαίνουν τα επίπεδα των ορμονών που μας προκαλούν πείνα ενώ πέφτουν εκείνα των ορμονών που μας κάνουν να νιώθουμε χορτάτοι.
Back To Top