Ακόμα πιο απολαυστικό και μαλακό!

To Κρίς Κρίς, για περισσότερα από 50 χρόνια, μας προσφέρει αγαπημένα προϊόντα, καθώς είναι το πρώτο που δημιούργησε το συσκευασμένο ψωμί τοστ στην Ελλάδα. Το 2009, το Κρίς Κρίς καινοτομεί λανσάροντας το Τόστιμο, ένα ψωμί που αγαπήθηκε από τους Έλληνες καταναλωτές, «Τόσο νόστιμο που τρώγεται και σκέτο!».

Οι σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες αλλάζουν και όλοι μας αναζητούμε ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και παράλληλα προσφέρουν καινούριες γευστικές εμπειρίες.

Το Κρίς Κρίς επαναλανσάρει τη σειρά Τόστιμο με νέα, πιο απολαυστική συνταγή για ακόμα πιο αφράτες και μαλακές φέτες ψωμιού τόσο στις ήδη υπάρχουσες γεύσεις Κρις Κρίς Τόστιμο Σίτου & Κρίς Κρίς Τόστιμο Ολικής Άλεσης, όσο και στις 2 νέες, ξεχωριστές γεύσεις.

Νέο Κρίς Κρίς Τόστιμο με Χαρούπι, μία νέα μοναδική γεύση, εμπνευσμένη από την αυθεντική αξία του Χαρουπιού.
Νέο Κρίς Κρίς Τόστιμο Καλαμπόκι – Ηλιόσπορος, με την αγαπημένη γεύση του Καλαμποκιού και τη θρεπτική αξία του Ηλιόσπορου.

Παράλληλα, οι συσκευασίες της σειράς σε νέο μέγεθος, ανανεώνονται με νέα μοντέρνα εικαστικά.

Το νέο ΤΟΣΤΙΜΟ, πιο απολαυστικό και μαλακό από ποτέ, είναι εμπνευσμένο από τον σύγχρονο κόσμο και τους απαιτητικούς ρυθμούς ζωής και μας προσφέρει μια μεγάλη οικογένεια ποιοτικών, απολαυστικών και καινοτόμων προϊόντων, για να απολαμβάνουμε μικρές στιγμές χαράς στην καθημερινότητά μας!

empty alt

Το διατροφικό crash test των δυο πλανηταρχών: Τι τρώει ο Ομπάμα και τι ο Τραμπ!

Ο Μπαράκ Ομπάμα δε μένει πια εδώ (Λευκός Οίκος)… Στις 20 Ιανουαρίου όλος ο πλανήτης παρακολούθησε τον Ντόναλντ Τραμπ να ορκίζεται μπροστά από το Καπιτώλιο ως ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και έκτοτε παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις όποιες νέες κινήσεις του.
empty alt

Τρελαίνεσαι για τηγανητές πατάτες;

Το ότι γενικά πρέπει να αποφεύγεις τα τηγανητά το ξέρεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείς να το τηρήσεις και πάντα βέβαια, ειδικά όταν πρόκειται για τηγανητές πατάτες, ένα φαγητό που λατρεύουν πολλοί ως συνοδευτικό αλλά και ως κυρίως! Όμως, η επιστήμη ήρθε να «χτυπήσει αλύπητα» και […]
empty alt

Διαγωνισμός: Σχεδίασε ένα χώρο εστίασης

Μετά το πρόγραμμα «ROOM18: Το Νέο Αστικό Ξενοδοχείο» (2016) η Διεθνής Επιθεώρηση Αρχιτεκτονικής Δομές προκήρυξε έναν Διεθνή Διαγωνισμού Σχεδιασμού με αντικείμενο το σχεδιασμό ενός εσωτερικού χώρου εστίασης για 8 άτομα, εμβαδού 24-30μ2.
empty alt

Πώς μια γιαγιά μαγείρισσα από τη Χίο έγινε viral σε όλο τον κόσμο

Όσα γκουρμέ πιάτα κι αν δοκιμάσεις, πάντα θα επιζητάς το ζεστό, καλομαγειρεμένο φαγητάκι της γιαγιάς σου. Αυτό που έχεις συνδέσει με τις παιδικές σου αναμνήσεις, τα ροζιασμένα της χέρια και την ανιδιοτελή της αγάπη.
empty alt

Το ροζ μαρούλι είναι η νέα τάση

Στην εποχή που οι ζωηρόχρωμες τροφές κερδίζουν πόντους προτίμησης απλώς και μόνο για τη φωτογένειά τους, από το μαύρο παγωτό με ενεργό άνθρακα μέχρι τα καταπράσινα σμούθι με σπιρουλίνα, έρχεται το ροζ μαρούλι να προστεθεί στην παλέτα της διατροφής μας.
empty alt

Η CRETA FARMS τώρα και στα ράφια της αλυσίδας Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Τη στρατηγικής σημασίας συνεργασία για το μεγαλύτερο παραγωγό χοιρινού κρέατος της χώρας μας ανακοίνωσε η CRETA FARMS.
empty alt

Στον Καναδά το «τραπεζάκι» στην πίτσα ντελίβερι συνοδεύεται από καρέκλες

Επιτέλους, το πλαστικό αξεσουάρ σαν μικροσκοπικό τραπεζάκι, που συνοδεύει κάθε πίτσα ντελίβερι για να μην ακουμπάει το χαρτόνι στα υλικά της επικάλυψης, έγινε μέρος μιας ολοκληρωμένης τραπεζαρίας.
empty alt

Η «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ» 2019 και οι 5.000 εθελοντές της βραβεύονται στα Corporate Affairs Excellence Awards 2020

Διάκριση της εταιρείας στην κατηγορία Εσωτερική Επικοινωνία
Back To Top