Ακόμα πιο απολαυστικό και μαλακό!

To Κρίς Κρίς, για περισσότερα από 50 χρόνια, μας προσφέρει αγαπημένα προϊόντα, καθώς είναι το πρώτο που δημιούργησε το συσκευασμένο ψωμί τοστ στην Ελλάδα. Το 2009, το Κρίς Κρίς καινοτομεί λανσάροντας το Τόστιμο, ένα ψωμί που αγαπήθηκε από τους Έλληνες καταναλωτές, «Τόσο νόστιμο που τρώγεται και σκέτο!».

Οι σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες αλλάζουν και όλοι μας αναζητούμε ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες και παράλληλα προσφέρουν καινούριες γευστικές εμπειρίες.

Το Κρίς Κρίς επαναλανσάρει τη σειρά Τόστιμο με νέα, πιο απολαυστική συνταγή για ακόμα πιο αφράτες και μαλακές φέτες ψωμιού τόσο στις ήδη υπάρχουσες γεύσεις Κρις Κρίς Τόστιμο Σίτου & Κρίς Κρίς Τόστιμο Ολικής Άλεσης, όσο και στις 2 νέες, ξεχωριστές γεύσεις.

Νέο Κρίς Κρίς Τόστιμο με Χαρούπι, μία νέα μοναδική γεύση, εμπνευσμένη από την αυθεντική αξία του Χαρουπιού.
Νέο Κρίς Κρίς Τόστιμο Καλαμπόκι – Ηλιόσπορος, με την αγαπημένη γεύση του Καλαμποκιού και τη θρεπτική αξία του Ηλιόσπορου.

Παράλληλα, οι συσκευασίες της σειράς σε νέο μέγεθος, ανανεώνονται με νέα μοντέρνα εικαστικά.

Το νέο ΤΟΣΤΙΜΟ, πιο απολαυστικό και μαλακό από ποτέ, είναι εμπνευσμένο από τον σύγχρονο κόσμο και τους απαιτητικούς ρυθμούς ζωής και μας προσφέρει μια μεγάλη οικογένεια ποιοτικών, απολαυστικών και καινοτόμων προϊόντων, για να απολαμβάνουμε μικρές στιγμές χαράς στην καθημερινότητά μας!

empty alt

Ο λίγος ύπνος παχαίνει

Ο λίγος ύπνος παχαίνει. Η προειδοποίηση έρχεται από βρετανούς επιστήμονες οι οποίοι αναλύοντας συνδυαστικά τα ευρήματα προγενέστερων μελετών ανακάλυψαν πως όσοι δεν ξεκουράζονται επαρκώς, καταναλώνουν σε καθημερινή βάση 385 θερμίδες περισσότερες απ’ ό,τι όσοι κοιμούνται όσο χρειάζεται ο οργανισμός τους.
empty alt

Το λίφτινγκ της φύσης

Τα σημάδια του γήρατος μειώνουν ορισμένα πράσινα λαχανικά χάρη σε μια ουσία που περιέχουν και υπάρχει σε αφθονία στο μπρόκολο, το λάχανο, το αβοκάντο, το αγγούρι, τα φασόλια σόγιας και σε άλλα λαχανικά.
empty alt

Στις 6 Ιουνίου πάμε κέντρο για να δοκιμάσουμε κρασιά Χατζημιχάλη

Αν δεν πρόλαβες να πας σε κάποιο Οινοποιείο για να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου κρασιά με τις «Ανοιχτές Πόρτες», την Τρίτη 6 Ιουνίου είναι η επόμενη ευκαιρία σου! Τα κρασιά του Κτήματος Χατζημιχάλη στην Αταλάντη θα πραγματοποιήσουν ένα γευσιγνωστικό δείπνο στο Roof Garden του Monk Wine...
empty alt

Η είδηση που έλειπε για να φτιάξει η μέρα σου: αβοκάντο χωρίς κουκούτσι

Αν απολαμβάνεις τα αβοκάντο, ξέρεις πολύ καλά ότι ο μεγαλύτερος μπελάς κατά την προετοιμασία τους για το φαγητό είναι η αφαίρεση του πυρήνα.
empty alt

Ποιο ελληνικό νησί ψήφισε η Telegraph για το φαγητό του;

Οι ειδικοί της Telegraph ταξίδεψαν, ερεύνησαν και προτείνουν τα 19 καλύτερα ελληνικά νησιά, με κριτήριο τι είδους διακοπές θέλει να κάνει κανείς.
empty alt

Πέντε σημαντικοί λόγοι να μαγειρέψεις στον ατμό!

Οι περισσότεροι από εμάς από τη μία αναζητούμε την υγιεινή διατροφή, με πολλά λαχανικά, άπαχο κρέας και λίγα λίπη.
empty alt

Οι τάρτες που φτιάχνει μια Γερμανίδα είναι τόσο όμορφες, που κάποιος θα δίσταζε να τις φάει

Για τη Γερμανίδα εικαστικό, φωτογράφο και ζαχαροπλάστη Karin Pfeiff Boscheck, τα γλυκά δεν είναι απλώς νόστιμες δημιουργίες αλλά βρώσιμα έργα τέχνης.
empty alt

BOOST ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: ΨΩΜΙ ΓΙΑ ΤΟΣΤ PROTEIN ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟ

Η αγαπημένη μάρκα ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ παράγει καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων κορυφαίας διατροφικής αξίας, υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών και απαράμιλλης γεύσης.
Back To Top