Μέτρια   Μερίδες : 4   12.31-15.00  

Συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία του μπρόκολο με την υπέροχη γεύση του κρέατος. 

Υλικά:

400 γρ. μοσχάρι γάλακτος (φιλέτο) κομμένο σε λεπτές φέτες

200 γρ. μπρόκολο βρασμένο

20 γρ. αλεύρι

½ ποτήρι λευκό κρασί

Ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Οδηγίες:

Περνάμε το μπρόκολο στο μπλέντερ να γίνει κρέμα και προσθέτουμε ύστερα λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Το κρατάμε στη ζέστη. Παίρνουμε τις φέτες από το κρέας, τις αλατοπιπερώνουμε, τις περνάμε στο αλεύρι και τις τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα από μπρόκολο, ανακατεύουμε να πάρει τη γεύση, ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

empty alt

Αλμυρό πανετόνε

Ένα πανετόνε για όλες τις ώρες. Τρώγεται και χλιαρό και κρύο.  Μπορείτε να το συνοδεύσετε με αλλαντικά.
empty alt

Spaghetti με αντζούγια, ελιές και ντοματίνια κονφί

Μία μακαρονάδα που θα σας εκπλήξει με τη γεύση και τη νοστιμιά της.
empty alt

Στόλεν

Παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο γλυκό από τη Δρέσδη της Γερμανίας. Απίθανο και εξαιρετικό κέικ σε γεύση και εμφάνιση.
empty alt

Ριζότο με κολοκυθάκια και τα λουλούδια τους

Τα πιο γευστιά "λουλούδια" στο πιάτο σας με το πάντα  αγαπημένο ριζότο.
empty alt

Θρίαμβος της θάλασσας

Φρούτα της θάλασσας σε απόλυτη αρμονία, με τα πάντα αγαπημένα μακαρόνια.
empty alt

Βίδες κρυές με αβοκάντο και ντομάτες

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα τα αγαπήσουν περισσότερο.
empty alt

Μπισκότα σοκολάτας με τζίντζερ

Για το πρωινό, το απογευματινό σνακ και στα... κλεφτά.
empty alt

Καρμπονάρα με αυγό

Καρμπονάρα με αυγό. Δηλαδή, αυθεντική, σε αυστηρή ιταλική "γραμμή" - αλλά υπέροχη γεύση.
Back To Top