Μέτρια | Μερίδες : 4 | 12.31-15.00 |
Συνδυάζει τα θρεπτικά στοιχεία του μπρόκολο με την υπέροχη γεύση του κρέατος.
Υλικά:
400 γρ. μοσχάρι γάλακτος (φιλέτο) κομμένο σε λεπτές φέτες
200 γρ. μπρόκολο βρασμένο
20 γρ. αλεύρι
½ ποτήρι λευκό κρασί
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες:
Περνάμε το μπρόκολο στο μπλέντερ να γίνει κρέμα και προσθέτουμε ύστερα λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Το κρατάμε στη ζέστη. Παίρνουμε τις φέτες από το κρέας, τις αλατοπιπερώνουμε, τις περνάμε στο αλεύρι και τις τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε από πάνω την κρέμα από μπρόκολο, ανακατεύουμε να πάρει τη γεύση, ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.