Μέτρια   Μερίδες : 7   18.31-21.00  

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.

Υλικά:

150 γρ. αλεύρι μαλακό

100 γρ. ισομαλτόζη

100 γρ. γάλα 1,5%

50 γρ. χυμό πορτοκάλι

25 γρ. πούδρα αμυγδάλου

1 κ.γ. καλαμποκέλαιο

30 γρ. κακάο

15 γρ. φρουκτόζη

10 γρ. μπέκιν πάουντερ

1 αυγό

Ζεστ από 1 πορτοκάλι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την πούδρα αμυγδάλου μαζί με το καλαμποκέλαιο, την ισομαλτόζη, τη φρουκτόζη και το αυγό. Προσθέτουμε το ζεστ από το λεμόνι και το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το μπέκιν πάουντερ και το κακάο. Τέλος ρίχνουμε το χυμό από πορτοκάλι. Παίρνουμε ένα μείγμα για τουρτιέρα διαμέτρου 20εκ. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε την τουρτιέρα, απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

empty alt

Κοτόπουλο γεμιστό στο φούρνο

Ένα λαχταριστό πιάτο που θα σας ανοίξει την όρεξη!
empty alt

Ριζότο με αχλάδια και gorgonzola

Ριζότο συνδυασμένο με αχλάδι προσφέρει ένα διαφορετιό πιάτο στο τραπέζι, με ξεχωριστή γεύση.
empty alt

Σπανάκι με ρύζι οκγρατέν

Ιδανική και πεντανόστιμη συνταγή για να εντάξεις το σπανάκι στη διατροφή σου.
empty alt

Fettuccine Alfredo

Το όνομά της το χρωστάει στο διάσημο Ιταλό μάγειρα Alfredo di Lello που δημιούργησε την γνωστή σάλτα το 1920.
empty alt

Σούπα τορτελίνι

Μια σούπα διαφορετική ή ο άλλος τρόπος για να γευτείτε τα αγαπημένα σας τορτελίνια.
empty alt

Σπανακόρυζο στο φούρνο

Ενα διαφορετιό σπανακόριζο στο φούρνο με λαχταριστή μπεσαμέλ.
empty alt

Ρύζι με θαλασσινά

Γαρίδες, μύδια, καραβίδες, αστακός πάνω και γύρω από σπυρωτό ρύζι. 
empty alt

Crumble με φράουλες και βατόμουρα

Φροντίστε να έχετε φράουλες και βατόμουρα και θα το φτιάξετε σε χρόνο μηδέν.
Back To Top