Μέτρια   Μερίδες : 7   18.31-21.00  

Κακαό και πορτοκάλι ένας δυνατός συνδυασμός.

Υλικά:

150 γρ. αλεύρι μαλακό

100 γρ. ισομαλτόζη

100 γρ. γάλα 1,5%

50 γρ. χυμό πορτοκάλι

25 γρ. πούδρα αμυγδάλου

1 κ.γ. καλαμποκέλαιο

30 γρ. κακάο

15 γρ. φρουκτόζη

10 γρ. μπέκιν πάουντερ

1 αυγό

Ζεστ από 1 πορτοκάλι

Οδηγίες:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την πούδρα αμυγδάλου μαζί με το καλαμποκέλαιο, την ισομαλτόζη, τη φρουκτόζη και το αυγό. Προσθέτουμε το ζεστ από το λεμόνι και το γάλα και ανακατεύουμε καλά. Σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι κοσκινισμένο, το μπέκιν πάουντερ και το κακάο. Τέλος ρίχνουμε το χυμό από πορτοκάλι. Παίρνουμε ένα μείγμα για τουρτιέρα διαμέτρου 20εκ. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε την τουρτιέρα, απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

empty alt

Fusilli με λουκάνικο

Ένα πιάτο με πλούσια γεύση και πραγματική νοστιμιά.
empty alt

Γαρίδες με πολύχρωμες πιπεριές

Το αγαπημένο θαλασσινό σε γευστική και χρωματική αρμονία με τις πιπεριές.
empty alt

Λαζάνια με μορταδέλα

Βάλτε τα λαζάνια στη κατσαρόλα και αφήστε τα να κάνουν τη μαγεία. 
empty alt

Γκρατέν από πατάτες παντσέτα και τυρί μετσοβόνε

Σερβίρεται ζεστό, φτιάχνεται εύκολα και η γεύση του διαρκεί μέχρι το επόμενο πιάτο.
empty alt

Σαλάτα με ρεβύθια, σπανάκι και σουσάμι (ζεστή)

Σερβίρεται ζεστή και πάντα τρώγεται με όρςξη.
empty alt

Σαλάτα με κάστανα, τυρί (Ελληνικό) και μανιτάρια

Τα δώρα της χειμωνιάτικης φύσης σε ένα πιάτο.
empty alt

Φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα από κόλιανδρο

Το κοτόπουλό «λιώνει» τυλιγμένο στο γιαούρτι, το κόλιανδρο και το πεπεροτσίνο.
empty alt

Σολομός με αμύγδαλα, ντοματίνια και μέντα

Η πιο απίθανη παρέα για έναν σολομό: αμύγδαλα, μέντα, τοματίνια και σχοινόπρασο.
Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή
Back To Top